Ajánlott termékek
Új, gluténmentes fasírtpor magyaros ízesítéssel!
A gluténmentes, magyaros fűszerezésű Vegabond fasírtporból egyszerűen és gyorsan készíthetsz húsmentes fogásokat. Remekül illik pitába, salátákhoz, sült zöldségekhez, buddha tálak összeállításához, de tálalhatod különféle gabonaköretekkel és humusszal is.
Elkészítési javaslat serpenyőben: kb. 220 ml vízzel keverd össze a fasírtport, majd 6-8 percig hagyd állni, ezután formázz a masszából golyókat és forró olajban süsd őket aranybarnára.
Elkészítési javaslat sütőben: A vízzel összekevert masszát olaj nélkül sütőben - őzgerinc vagy egyéb sütőformában - is megsütheted.
Tipp: Apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával teheted még izgalmasabbá.
Átlagos tápérték 100g termékben
Energia | 1.304 kJ / 309.0 KCAL |
---|---|
Zsír | 3.0 g |
Amelyből telített zsírsavak | 0.2 g |
Szénhidrát | 50.8 g |
Amelyből cukrok | 9.7 g |
Só | 3.03 g |
Fehérje | 15.0 g |
Allergénfigyelmeztetés | Zeller |
Egészséges életmóddal kapcsolatos adatok | Gluténmentes, vega |
Jogi szabályozás | Élelmiszerekre vonatkozó általános jogszabályok |
Összetevők | csicseriborsó liszt, sárgaborsó liszt, hajdinaliszt, burgonyapehely, vöröshagyma granulátum, paprika (szárított pritamin, őrölt csemege), tengeri só, inaktív élesztőpehely, szárított paszternák gyökér, őrölt feketebors, szárított zeller gyökér, csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), chili fűszerpaprika őrlemény, fokhagymapor. |
felhasználási információk | Elkészítési javaslat: 200g keveréket kb. 220ml vízzel összekeverjük majd 6-8 percig állni hagyjuk hogy a gabonák kicsit megduzzadjanak. Ezt követően nedvesített kézzel kis golyókat vagy lepényeket formázunk és ezeket forró olajban aranybarnára sütjük. A vízzel összekevert masszát olaj nélkül sütőben őzgerinc vagy egyéb sütőformában is megsüthetjük. |
Tárolási információk | Száraz és hűvös helyen tárolandó! |
Újrahasznosítási információk | BOPP műanyag |
Fogyasztói egységár | 3494 Ft / Kg |