Informatikai Fejlesztés a Biopont Kft-nél

 

 

Cégünk elsősorban élelmiszer nagykereskedelmi tevékenységet folytat, de emellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az általunk kifejlesztett termékek gyártására és forgalmazására.

Jelenleg a termékek fejlesztése nagyrészt papír alapon illetve Microsoft termékek segítségével történik, ami jelentős problémát szokott okozni a különböző csoportok közötti kommunikációban és az információk pontos visszakereshetőségében. A főbb részvevő csoportok: Gyártás, Kereskedelem, Marketing, Minőségügy. Ez kiegészül külsős cégek bevonásával.

A jelenleg használt szoftveres megoldások részben elavultak, részben pedig nem teszik lehetővé a feladatok pontos nyomon követését. Ez gondot okoz az új termékeink fejlesztésénél, piaci bevezetésénél, meglévő termékeink marketing és kereskedelmi szervezésénél.

A fejlesztés elsődleges célja tehát egy modern, bárhonnan elérhető folyamatkezelő, és dokumentumkezelő szoftver bevezetése az említett problémák megoldására.

Választásunk a Bixbit Zrt megoldására esett mely 4 kulcsterületet integrál egyetlen intelligens, akár webről is elérhető felületen:

Dokumentumkezelés: Változáskövetés, jóváhagyás és visszakereshetőség egyszerűen, egyetlen felületen.
Workflow kezelés: Megoldás a komplex folyamatokra a szervezet átlátható működése érdekében, ahol a nyomon követhetőség és az ellenőrzés is garantált.
Csoportmunka: Az agilis csoportmunka nélkülözhetetlen eszköze, ami egyszerre egyedi, mégis kollektív. Belső kommunikáció egyetlen platformon – felesleges e-mailek, értekezletek és telefonhívások nélkül.
Feladatkezelés: Egyszerűvé teszi, ami máshol bonyolult. Precíz határidő-kezelés, könnyedén delegálható és ellenőrizető feladatvégzés az egyre ambiciózusabb célok eléréséhez.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege

4.494.877 Ft.


Támogatás mértéke: 39,97%
Projekt befejezése: 2018.11.06
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00607
Kedvezményezett: Biopont Kft.
Székhely és a fő megvalósítás helyszíne: 2451 Ercsi, Biopont utca 1.
Közreműködő Szervezet: Nemzetgazdasági Minisztérium 1139 Budapest Váci út 83.