Hírpont - legfrissebb híreink

Miért érdemes kölest fogyasztani?
A köles az egyik legősibb gabonaféle, amelynek számos jótékony tulajdonsága ismert.
A barna rizs fogyasztása egyre népszerűbb napjainkban. Lássuk, miért is szeretjük annyira!
A barna rizsnek számos előnyös tulajdonsága van és igen sokoldalúan felhasználható, így manapság egyre többen iktatják be az étrendjükbe.
Ma van a nejlonzacskómentes világnap
A nejlonzacskómentes világnap célja, hogy felhívja a figyelmet a zacskók környezetkárosító hatásaira és elősegítse a környezetbarát megoldások alkalmazását.

Lélekpont - teljesség útján

Elme, csillapodj! – Lelki béke megteremtése meditációval
Aki meditál, nyugodtabb, boldogabb, jobban megismeri magát, komolyabb teljesítményekre képes, sőt, általában egészségesebb is, mint a lelki gyakorlatokat nem végzők. Mi is a meditáció, és hogyan végezzük?
Stresszoldó életvitel
„Ami a lélekben végbemegy, befolyásolja a testet, és fordítva. A valóságban egyiket sem lehet a másik nélkül szemlélni.” /Hippokratész/
A KÉPZELET TEREMTŐ EREJE
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.”

Élmény & Program - pont

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
augusztus 2020
 

Hamarosan itt a Vegetáriánus Fesztivál! Szeptember 14-15., Kőbányai Kőrösi Csoma Sándor Művelődési ház. A belépés ingyenes!

Programajánló! Ha van kedvetek és időtök, látogassatok el a június 2-án megrendezésre kerülő DRIFT Rush országos versenysorozat döntőjére, a GET FIT CHALLENGE-re! A funkcionális edzés alapú verseny keretén belül különböző nehézségi pályákon mérik össze erejüket a kezdő és haladó versenyzők.

Könyves - pont

Sebestyén Balázs - Tóth Gábor: E-mentes övezet 2., avagy több mint reggeli
A riportkönyv folytatódik: Sebestyén Balázs tovább kérdezi Bio Gabit, alias Tóth Gábort
Sebestyén Balázs -Tóth Gábor: E-mentes övezet 1., avagy mit reggeliztél ma?
Riportkönyv, amelyben Sebestyén Balázs kérdezi Bio Gabit, alias Tóth Gábor táplálkozáskutatót.
Tóth Gábor: Kiút az allergiából
Az ételallergiák és ételintoleranciák tárgyköre a korszerű orvostudomány legnagyobb talányai közé tartozik.
Bánfi Ibolya – Sebestyén Balázs – Tóth Gábor: E-mentes szakácskönyv
Az E-mentes szakácskönyv ünnepi kötete a reformétrend jegyében íródott, amelyben nagy szerepet kapnak a növényi alapú nyersanyagok, valamint a hozzáadott cukor és adalékanyagok (E-számok) nélküli ételkészítés.