Életmód

CIKKPONT - legfrissebb cikkeink

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy a mai napon megtörtént amire régóta vártunk, a napelemparkunk bekapcsolása!!!
Anya, mi lesz az uzsonna? - A sulikezdéssel ez ismét mindennapi kérdéssé válik, de ne aggódj, mert Pangl-Szarka Dorottya dietetikus most megosztja azokat a tippeket és ötleteket, amikkel tápláló és finom uzsonnás dobozokat állíthatsz össze miközben egészségtudatosságra is neveled a gyerekeket.
A nassolás, a nasi kifejezések általában negatív értelemben jutnak eszünkbe. Valóban, a cél nélküli, megfontolatlan, pótcselekvésből történő falatozások nem az egészségünket szolgálják. Azonban ha ún. tervezett kisétkezésként, azaz tízórai, uzsonna gyanánt tekintünk rá, máris változik a helyzet. És persze az sem mindegy, mit falatozuk két főétkezés között.

Lélekpont - teljesség útján

Aki meditál, nyugodtabb, boldogabb, jobban megismeri magát, komolyabb teljesítményekre képes, sőt, általában egészségesebb is, mint a lelki gyakorlatokat nem végzők. Mi is a meditáció, és hogyan végezzük?
„Ami a lélekben végbemegy, befolyásolja a testet, és fordítva. A valóságban egyiket sem lehet a másik nélkül szemlélni.” /Hippokratész/
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.”

Könyves - pont

A riportkönyv folytatódik: Sebestyén Balázs tovább kérdezi Bio Gabit, alias Tóth Gábort
Riportkönyv, amelyben Sebestyén Balázs kérdezi Bio Gabit, alias Tóth Gábor táplálkozáskutatót.
Az ételallergiák és ételintoleranciák tárgyköre a korszerű orvostudomány legnagyobb talányai közé tartozik.
Az E-mentes szakácskönyv ünnepi kötete a reformétrend jegyében íródott, amelyben nagy szerepet kapnak a növényi alapú nyersanyagok, valamint a hozzáadott cukor és adalékanyagok (E-számok) nélküli ételkészítés.