Cikkpont - legfrissebb cikkeink
A köles az egyik legősibb gabonaféle, amelynek számos jótékony tulajdonsága ismert.
Nyáron a legtöbb ember igyekszik feltöltődni, és valljuk be, úgy is érezzük, hogy ilyenkor jár is a pihenés, a kikapcsolódás. Jellemző, hogy egy-egy nyaralás alatt még az egészségtudatos emberek is többet megengednek maguknak étkezés terén - hiszen egész évben odafigyelnek a helyes életmódra, aminek jó esetben nyárra megvan az eredménye.
Sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a “bio”, “öko”, “organikus” feliratoknak, mert talán nem hisznek benne, hogy ez a termelési forma elsősorban az emberi egészséget tartja szem előtt. Nem mehetünk el azonban amellett a tény mellett sem, hogy az ökológiai gazdálkodás, a bio élelmiszereket előállító rendszer a Föld megóvását is célozza; többek között a fenntarthatóság biztosítása és a természetes környezet megóvása révén.
Lélekpont - teljesség útján
Aki meditál, nyugodtabb, boldogabb, jobban megismeri magát, komolyabb teljesítményekre képes, sőt, általában egészségesebb is, mint a lelki gyakorlatokat nem végzők. Mi is a meditáció, és hogyan végezzük?
„Ami a lélekben végbemegy, befolyásolja a testet, és fordítva. A valóságban egyiket sem lehet a másik nélkül szemlélni.” /Hippokratész/
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.”
Élmény & Program - pont
Könyves - pont
A riportkönyv folytatódik: Sebestyén Balázs tovább kérdezi Bio Gabit, alias Tóth Gábort
Riportkönyv, amelyben Sebestyén Balázs kérdezi Bio Gabit, alias Tóth Gábor táplálkozáskutatót.
Az ételallergiák és ételintoleranciák tárgyköre a korszerű orvostudomány legnagyobb talányai közé tartozik.
Az E-mentes szakácskönyv ünnepi kötete a reformétrend jegyében íródott, amelyben nagy szerepet kapnak a növényi alapú nyersanyagok, valamint a hozzáadott cukor és adalékanyagok (E-számok) nélküli ételkészítés.