Életmód

CIKKPONT - legfrissebb cikkeink

Néha nem árt kilépni a rizs, tészta, burgonya háromszögéből, és frissíteni a családi menüt néhány kevésbé ismert, ritkábban használt alternatív körettel. Ismerj meg néhányat ezek közül, olvasd el a cikket, hogy megtudd, miben mások vagy esetleg jobbak, mint eddig bevált társaik.
A hétköznapi szóhasználatban a vegetáriánus kifejezést olyan táplálkozási módozatra értjük, amelynek gyakorlója nem fogyaszt húst. Valójában a vegetarianizmusnak több formája, módozata is létezik, és korántsem egy divatos hóbortról, újkeletű diétáról van szó. Bár tény, hogy fokozott odafigyelést igényel, de a cikkből kiderül, melyek a legfontosabb alapelvek, amelyekre fontos odafigyelni.
Kiürült a Vegabond pástétomos üveg? Ne dobd ki, inkább használd újra!

Lélekpont - teljesség útján

Aki meditál, nyugodtabb, boldogabb, jobban megismeri magát, komolyabb teljesítményekre képes, sőt, általában egészségesebb is, mint a lelki gyakorlatokat nem végzők. Mi is a meditáció, és hogyan végezzük?
„Ami a lélekben végbemegy, befolyásolja a testet, és fordítva. A valóságban egyiket sem lehet a másik nélkül szemlélni.” /Hippokratész/
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.”

Könyves - pont

A riportkönyv folytatódik: Sebestyén Balázs tovább kérdezi Bio Gabit, alias Tóth Gábort
Riportkönyv, amelyben Sebestyén Balázs kérdezi Bio Gabit, alias Tóth Gábor táplálkozáskutatót.
Az ételallergiák és ételintoleranciák tárgyköre a korszerű orvostudomány legnagyobb talányai közé tartozik.
Az E-mentes szakácskönyv ünnepi kötete a reformétrend jegyében íródott, amelyben nagy szerepet kapnak a növényi alapú nyersanyagok, valamint a hozzáadott cukor és adalékanyagok (E-számok) nélküli ételkészítés.