Rólunk

Rólunk

Több, mint 24 éve szenvedélyesen elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy termékeinkkel teljesebbé tegyük az emberek életét,
elősegítsük a tudatos táplálkozást és megóvjuk környezetünket.

Történetünk 1997-ben egy kis vállalkozásként indult, amelyet mindig is az egészséges életmód és a környezetbarát, fenntartható szemlélet inspirált. Vállalatunk mára Magyarország piacvezető bio-, valamint natúrélelmiszer gyártó- és forgalmazó vállalatává nőtte ki magát.

Célunk, hogy termékeinkkel az egészséges életmód követői mellett az ételintoleranciával élők számára is megfelelő alternatívákat nyújtsunk és elérhetővé tegyük számukra a legmagasabb minőségű glutén- és laktózmentes élelmiszereket.

Folyamatosan bővülő termékkínálatunkban ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó bio- és natúr élelmiszerek találhatóak meg, több mint 20 féle termékcsoportban.

Magyar cégként törekszünk a magyar alapanyagok felhasználására, továbbá támogatjuk a kisüzemi és regionális mezőgazdaságot, és elkötelezettek vagyunk az ökológiai sokféleség, valamint a környezet védelme mellett.

Meggyőződésünk, hogy csak gondos, fenntartható mezőgazdasággal garantálhatjuk a természetes, ízletes, tápanyagokban gazdag ételek élvezetét, valamint az emberek és a környezet egészségét a jövő generációi számára. Ez a cégfilozófia határozza meg gazdasági működésünket, valamint a jövőbeni fejlődésünket.

Munkatársaink

A Biopontnál izgalmas és sokszínű feladatokat látunk el nap, mint nap, melyeket az inspiráló környezet és a folyamatos kihívások jellemeznek. Ismerd meg csapatunkat!

Cégirányítás

Egervári Márk
Ügyvezető igazgató

Gyártás

Kuszkó Gábor
Termelési igazgató

Kereskedelem

Csecserits Beáta
Kereskedelmi igazgató
Szávó Anett
Key account manager
Udvardy Tünde
Export manager
Tóth Júlia
Kereskedelmi manager
Németh Mónika
Ügyfélszolgálati asszisztens
Vitárius Kertész Enikő
Kereskedelmi asszisztens

Beszerzés

Vida Szilvia
Purchasing manager
Horváth Alíz
Beszerző

Pénzügy

Csákfalvi Adrienn
Pénzügy

Minőségügy és termékfejlesztés

Nagygyőry Anita
Minőségirányítási mérnök
Várnai Szabolcs
Innovációs vezető

HR

Kuszkó Henrietta
HR munkatárs

Marketing

Balogh Erika
Marketing vezető
Szauer Edina
Marketing manager

Logisztika

Tóth Szabolcs
Logisztikai vezető
Geszler Gyula
Logisztikai munkatárs
Suszter Renáta
Raktárvezető helyettes
Székács Enikő
Raktárvezető

Kedvenceink

Csinos
Maggie