Számunkra első a minőség

Számunkra első a minőség

A kiváló minőség biztosítása érdekében a legjobb alapanyagok és gyártástechnológia mellett szigorú élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszert működtetünk, amely a termék útját a mezőgazdasági termeléstől egészen az üzletek polcáig végigkíséri.

Quality starts with the raw material

A minőség az alapanyagnál kezdődik

Termékeink előállításához kizárólag jó minőségű, megbízható forrásból származó alapanyagokat használunk. Előnyben részesítjük az élelmiszerbiztonsági tanúsítással (pl.: IFS Food vagy BRC Food tanúsítás) rendelkező beszállítókat, valamint alapanyagainkat folyamatosan ellenőrizzük és minősítjük az egyenletes minőség biztosítása érdekében.
Production

Gyártás

A gyártás során szigorú minőségellenőrzés folyik annak érdekében, hogy csak a specifikációinknak teljesen megfelelő termékek kerülhessenek fogyasztóinkhoz.

Üzemeink a világon legismertebb és elfogadottabb élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási szabványok tanúsítványaival rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy évente legalább egyszer egy független, akkreditált tanúsító szervezet által lebonyolított ellenőrzésen veszünk részt. Ezek az ellenőrzések teljes tevékenységünk átvilágítását jelentik, elsősorban az élelmiszerbiztonságra és termékeink minőségére koncentrálva.

Certificates

Tanúsítványok

IFS Food tanúsításunkat a Bureau Veritas tanúsító szervezet végzi. Ez egy akkreditált szabvány, ami azt jelenti, hogy az aktuális minőségi és élelmiszerbiztonsági elvárásoknak teljesen megfelel, különös figyelmet fordítva a jó gyártási gyakorlatra (GMP) és az üzem higiéniára (GHP).

Ercsi üzemünk továbbá gluténmentes tanúsítással is rendelkezik (BRCGS GFCP), az itt gyártott termékeink megfelelnek a törvényi előírásoknak.
 

We love organic

Mindenünk a bio

Legtöbb termékünk bio tanúsítással rendelkezik. Ahhoz, hogy bio jelöléssel láthassuk el termékeinket, szigorú hazai és Európai Uniós jogszabályoknak és előírásoknak kell megfelelnünk. Tanúsításunkat a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. végzi, mint független, állami felhatalmazással rendelkező ökológiai ellenőrző szerv.

Folyamatosan fejlődünk

Célunk, hogy természetes és innovatív megoldásokat nyújtsunk vásárlóink számára, ezért nagy hangsúlyt fektetünk termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésére a szigorú minőségbiztosítási szempontok figyelembevételével. Ennek köszönhetően a bio követelményeken túl legtöbb termékünk további speciális fogyasztói igényeknek is megfelel. Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy a gluténérzékeny, laktózérzékeny, vegetáriánus és vegán fogyasztók is megtalálják választékunkban a számukra legmegfelelőbb termékeket és alternatívákat.
 

Bio minősítő tanúsítvány
IFS Food tanúsítvány
BRC GFCP tanúsítvány