Minőség

Számunkra első a minőség

A kiváló minőség biztosítása érdekében a legjobb alapanyagok és gyártástechnológia mellett szigorú élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszert működtetünk, amely a termék útját a mezőgazdasági termeléstől egészen az üzletek polcáig végigkíséri.

A minőség az alapanyagnál kezdődik

Termékeink előállításához kizárólag jó minőségű, megbízható forrásból származó alapanyagokat használunk. Előnyben részesítjük az élelmiszerbiztonsági tanúsítással (pl.: IFS Food és BRC Food tanúsítás) rendelkező beszállítókat, valamint alapanyagainkat folyamatosan ellenőrizzük és minősítjük az egyenletes minőség biztosítása érdekében.

Gyártás

A gyártás során szigorú minőségellenőrzés folyik annak érdekében, hogy csak a specifikációinknak teljesen megfelelő termékek kerülhessenek fogyasztóinkhoz.

Üzemeink a világon legismertebb és elfogadottabb élelmiszerbiztonsági és minőségbiztosítási szabványok tanúsítványaival rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy évente legalább egyszer egy független, akkreditált tanúsító szervezet által lebonyolított ellenőrzésen veszünk részt. Ezek az ellenőrzések teljes tevékenységünk átvilágítását jelentik, elsősorban az élelmiszerbiztonságra és termékeink minőségére koncentrálva.

Tanúsítványok

IFS Food és BRC Food tanúsításunkat a Bureau Veritas tanúsító szervezet végzi. Mindkét szabvány akkreditált, ami azt jelenti, hogy az aktuális minőségi és élelmiszerbiztonsági elvárásoknak teljesen megfelel. A szabványok különös figyelmet fordítanak a jó gyártási gyakorlatra (GMP) és az üzem higiéniára.

Ercsi üzemünk továbbá gluténmentes tanúsítással is rendelkezik, az itt gyártott termékeink megfelelnek a törvényi előírásoknak.

Mindenünk a bio

Legtöbb termékünk bio tanúsítással rendelkezik. Ahhoz, hogy bio jelöléssel láthassuk el termékeinket, szigorú hazai és Európai Uniós jogszabályoknak és előírásoknak kell megfelelnünk. Tanúsításunkat a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. végzi, mint független, állami felhatalmazással rendelkező ökológiai ellenőrző szerv.

Folyamatosan fejlődünk

Célunk, hogy természetes és innovatív megoldásokat nyújtsunk vásárlóink számára, ezért nagy hangsúlyt fektetünk termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésére a szigorú minőségbiztosítási szempontok figyelembevételével. Ennek köszönhetően a bio követelményeken túl legtöbb termékünk további speciális fogyasztói igényeknek is megfelel. Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy a gluténérzékeny, laktózérzékeny, vegetáriánus és vegán fogyasztók is megtalálják választékunkban a számukra legmegfelelőbb termékeket és alternatívákat.

Bio minősítő tanúsítvány
IFS Food tanúsítvány
BRC GFCP tanúsítvány