Minőség iránti elkötelezettségünk

Minőség

A Biopont Kft. élelmiszeripari termékeivel a fogyasztó által elvárt lehető legjobb ízvilág mellett természetes és innovatív megoldásokat kínál. A bio követelményeken túl egyre több termékünknek van egy vagy több funkcionális tulajdonsága. A fejlesztéseink során a minőségi követelmények mellett figyelembe vesszük azt is, hogy a termék megfeleljen speciális fogyasztói igényeknek is. Fontosnak tartjuk, a gluténérzékeny, laktózérzékeny, vegetáriánus és vegán fogyasztók is megtalálják választékunkban a számukra megfelelő termékeket.

Tudatában vagyunk, hogy fogyasztóink bizalmát úgy tudjuk megőrizni, ha folyamatosan jó minőséget kínálunk számunkra. IFS Food vs. 6 minőségbiztosítási rendszer tanúsítvánnyal rendelkezünk, mely garantálja, hogy termékeink minősége a legszigorúbb követelményeknek is megfelel. Az ellenőrzési rendszerünk kiterjed az alapanyagok kiválasztásától az áru bevételezésen át a termék minőségmegőrzési idejének a végéig.

Elégedett vásárlóink száma fémjelzi, hogy a fogyasztói igényeknek megfelelő minőséget állítunk elő. A kiváló minőséget biztosító ellenőrzési rendszerünk pedig megelőzi a nem megfelelőségek előfordulását. Termékeink és szolgáltatásaink minőségét folyamatosan fejlesztjük, hogy a tudomány fejlődésével összhangban a legmodernebb termékeket biztosítsuk vevőink számára, így megfelelve a fogyasztóink mindenkori elvárásainak.

Célunk, hogy a fogyasztók hosszú távon termékeinkbe vetett bizalmát megőrizzük és tudjuk, hogy mindezt csak úgy érhetjük el, ha állandó jó minőséget kínálunk a számukra.