Karrier

Karrier

BIOPONT KFT. ÉLELMISZER-GYÁRTÓ ÜZEMÉBE

Raktári összekészítő

MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Munkavégzés helye: Ercsi

A Biopont Kft. Magyarország piacvezető bioélelmiszer-gyártó és forgalmazó vállalata, mely 23 éve meghatározó része a piacnak. Elsődleges célja, hogy termékeivel teljesebbé tegye fogyasztói életét és támogassa az egészséges életmód megismerését.

Folyamatosan növekedő megrendeléseinknek köszönhetően, tovább szeretnénk bővíteni logisztikai csapatunkat, ahová most egy raktári összekészítőt keresünk.

Új kollégánkként feladatod lesz összeszedni a késztermékeket a beérkező megrendelések alapján és kikészíteni a szállításhoz. Amennyiben úgy érzed, hogy önállóan és precízen tudsz dolgozni, valamint szívesen dolgoznál raktári környezetben, örömmel várunk csapatunkba.

Targoncavezetői engedély és raktári összekészítői munkatapasztalat nem feltétel, de előnyt jelent számodra. A munkafolyamatok gyorsan elsajátíthatóak, amelyeket kollégáink megtanítanak neked.

Egy igazán stabil és folyamatosan fejlődő vállalat vagyunk, ahol a valódi sikereket megbecsüljük és hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk.

Munkádért a munkakörnek megfelelő bérezést, béren kívüli juttatást és utazástérítést kínálunk. Amennyiben nincs targoncavezetői engedélyed, annak megszerzését cégünk finanszírozza számodra.

Jelentkezés: fényképes önéletrajzodat az allas@biopont.com e-mail címre várjuk.

 

Karbantartó

MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Munkavégzés helye: Ercsi üzem

A Biopont Kft. Magyarország piacvezető bioélelmiszer-gyártó és forgalmazó vállalata, mely 24 éve meghatározó része a piacnak. Elsődleges célja, hogy termékeivel teljesebbé tegye fogyasztói életét és támogassa az egészséges életmód megismerését.

Közel 5000 m2-es épületegyüttesünk és folyamatosan bővülő gépparkunk magával hozta azt az igényt, hogy karbantartó csapatunk is bővüljön. Új kollégánk feladatai főleg az épületüzemeltetés rendszeres terv szerinti munkálatai és sürgősségi javítások lesznek. Emellett előfordulhatnak az élelmiszeripari berendezések karbantartásával kapcsolatos munkálatok is.

Az említett feladatokat állandó egyműszakos nappalos munkarendben kell ellátni.

Ha úgy érzi csapatjátékosként képes önállóan és precízen dolgozni, továbbá szakmailag hozzá tud járulni, hogy cégünk épületkomplexuma a lehető legjobb minőségű termelési körülményeket biztosítsa, Ön az a személy, akit keresünk fiatalos, lendületes csapatunkba. Nálunk egyműszakos munkarend van és hétvégi műszak sincs, így lesz ideje a családjára is.

Ez egy igazán stabil és folyamatosan fejlődő vállalat, ahol kollégáink fejlődését támogatjuk, valamint a valódi sikereket megbecsüljük és hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk. Munkáját kiemelt fizetéssel, családcentrikus hozzáállással és utazástérítéssel díjazzuk.

Jelentkezés: fényképes önéletrajzzal az allas@biopont.com e-mail címen.