Karrier

Karrier
 
 
BIO ÉLELMISZER-GYÁRTÓ ÜZEMÜNKBE
 
Logisztikai asszisztenst
KERESÜNK
 
Munkavégzés helye: Ercsi
 
A Biopont Kft. Magyarország piacvezető bioélelmiszer-gyártó és forgalmazó vállalata, mely több mint 25 éve meghatározó része a piacnak. Elsődleges célja, hogy termékeivel teljesebbé tegye fogyasztói életét és támogassa az egészséges életmód megismerését. Logisztikai csapatunk támogatására új munkatársat keresünk egy asszisztens személyében. 
Új kollégaként egyaránt számítunk majd rád irodai és raktári támogatásban, amelyek alatt a következőket értjük: alapanyagok és készáruk ellenőrzése, beszállítások átvétele, valamint bevételezése, szállítólevelek kiírása, összekészítések ellenőrzése, reklamációk intézése, raklap nyilvántartás vezetése, leltárban való aktív részvétel, vállalatirányítási szoftver kezelése, egyéb adminisztrációs feladatok végrehajtása, valamint áruösszekészítés.
Amennyiben excel, word, magabiztos és gyakorlott használója vagy, és úgy érzed önállóan és precízen tudsz dolgozni, valamint otthon érzed magad az irodai, mind pedig a raktári környezetben, örömmel várunk csapatunkban. 
Cégünk egy igazán stabil és folyamatosan fejlődő vállalat, ahol a valódi sikereket megbecsüljük és hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk. Munkádért a munkakörnek megfelelő bérezést, béren kívüli juttatást és utazástérítést kínálunk.
Fényképes szakmai önéletrajzodat az allas@biopont.com e-mail címre várjuk.
 
 
 
 
BIOPONT KFT. ÉLELMISZER-GYÁRTÓ ÜZEMÉBE
 
Termékfejlesztő mérnök
 
MUNKATÁRSAT KERESÜNK
 
Munkavégzés helye: Ercsi üzem
 
A Biopont Kft. Magyarország piacvezető bioélelmiszer-gyártó és forgalmazó vállalata, mely már 25 éve meghatározó része a piacnak. Célunk, hogy termékeinkkel az egészséges életmód követői mellett az ételintoleranciával élők számára is megfelelő alternatívákat nyújtsunk és elérhetővé tegyük számukra a legmagasabb minőségű glutén- és laktózmentes élelmiszereket. Ehhez nemzetközi szinten is egyedülálló gluténmentes gyártóüzemmel és kiemelkedő minőségügyi háttérrel rendelkezünk. 
 
Csapatunk új tagjaként, cégünk termékeinek fejlesztése lesz a feladatod, amin új termékek bevezetését és a meglévő termékek aktualizálását értjük. Tudásoddal segítesz újonnan felmerülő igényeket kiszolgálni, ötleteiddel teljesen új termékeket piacra hozni és jelenlegi technológiánkon fejleszteni.
 
Erre a munkakörre akkor pályázol jó eséllyel, amennyiben több éves tapasztalattal rendelkező élelmiszeripari mérnök vagy és bizonyítani is tudod eddigi eredményeidet. Cégünk termékeihez hasonló termékkörben szerzett fejlesztői tapasztalat előnyt jelent a számodra.
 
Ha úgy érzed csapatjátékosként képes vagy önállóan és precízen dolgozni, továbbá szakmailag hozzá tudsz járulni, hogy megerősítsd cégünk piacvezető szerepét Magyarországon, Te vagy az a személy, akit keresünk fiatalos, lendületes csapatunkba.
 
A Biopont Kft. egy igazán stabil és folyamatosan fejlődő vállalat, ahol a valódi sikereket megbecsüljük és hosszútávú munkalehetőséget biztosítunk. Munkádat a béren felül, béren kívüli juttatással, családcentrikus hozzáállással és utazástérítéssel díjazzuk.
 
Fényképes szakmai önéletrajzodat az allas@biopont.com e-mail címre várjuk.
 
 
 
 
BIO ÉLELMISZER-GYÁRTÓ ÜZEMÜNK RAKTÁRÁBA
 
Raktári összekészítőt
 
KERESÜNK
 
Munkavégzés helye: Ercsi
 
A Biopont Kft. Magyarország piacvezető bioélelmiszer-gyártó és forgalmazó vállalata, mely 26 éve meghatározó része a piacnak. Elsődleges célja, hogy termékeivel teljesebbé tegye fogyasztói életét és támogassa az egészséges életmód megismerését. 
 
Új kollégánkként feladatod lesz összeszedni a késztermékeket a beérkező megrendelések alapján és kikészíteni a szállításhoz. Amennyiben úgy érzed önállóan és precízen tudsz dolgozni, valamint szívesen dolgoznál raktári környezetben, örömmel várunk csapatunkban. Targoncavezetői engedély nem feltétel, de előnyt jelent a számodra. A munkafolyamatok gyorsan elsajátíthatóak, amelyeket kollégáink megtanítanak neked.
 
A Biopont Kft. stabil és folyamatosan fejlődő vállalat, ahol a valódi sikereket megbecsüljük és hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk. Munkádért a munkakörnek megfelelő bérezést, béren kívüli juttatást és utazástérítést kínálunk.
 
Fényképes szakmai önéletrajzodat az allas@biopont.com e-mail címre várjuk.  
 
 
 
 
BIO ÉLELMISZER-GYÁRTÓ ÜZEMÜNKBE

Csomagoló munkatársat

KERESÜNK
 
Biopont Kft. Magyarország piacvezető bioélelmiszer-gyártó és forgalmazó vállalata, mely 25 éve meghatározó része a piacnak. Elsődleges célja, hogy termékeivel teljesebbé tegye fogyasztói életét és támogassa az egészséges életmód megismerését.
 
Munkavégzés helye: Ercsi
 
A több mint huszonöt éve piacvezetőként működő Biopont Kft. csomagoló munkatársat keres Ercsi telephelyén található élelmiszerüzemébe.
 
Főbb feladatok, munkák:
Új kollégánkként feladatod lesz a késztermékek csomagolása, címkézése. Amennyiben úgy érzed, bírod a monoton szalagmunkát, lendületes vagy és precízen tudsz dolgozni, valamint szívesen dolgoznál élelmiszeripari környezetben, örömmel várunk csapatunkban. A munkavégzéshez minden szükséges oktatást és munkaruházatot biztosítunk.
 
Amit kínálunk:
Ha eddig több műszakos munkarendben dolgoztál és szeretnéd délutánodat, estédet családoddal, vagy hobbiddal tölteni, itt a lehetőség, mivel állandó délelőttös műszakba várunk. A Biopont Kft. egy stabil és folyamatosan fejlődő vállalat, ahol a valódi sikereket megbecsüljük és hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk. Munkádért a béren felül, béren kívüli juttatást és utazástérítést kínálunk.
 
Jelentkezés:
Fényképes szakmai önéletrajzodat az allas@biopont.com e-mail címre várjuk.