Karrier

karrier

BIOPONT KFT. ÉLELMISZER-GYÁRTÓ ÜZEMÉBE

Műszaki csoportvezető

MUNKATÁRSAT KERESÜNK

 

A Biopont Kft. Magyarország piacvezető bioélelmiszer-gyártó és forgalmazó vállalata, mely több mint 20 éve meghatározó része a piacnak. Elsődleges célja, hogy termékeivel teljesebbé tegye fogyasztói életét és támogassa az egészséges életmód megismerését.

Csapatunk új középvezetői tagjaként a cégünk élelmiszeripari gépeinek és berendezéseinek műszaki felügyelete lesz a feladata, ami a következőket foglalja magába: a már kiépített rendszerek működtetését, megelőző karbantartások tervezését, új technológiai folyamatok eszköz igényének felmérését és a berendezések beszerzésben való szoros együttműködését. A termelési vezető irányításával Ön lesz az a személy, aki tartja a kapcsolatot a gép gyártóival és külsős szerviz csapattal, valamint az Ön koordinálásával végzik majd munkájukat gépkezelőink is.

Erre a munkakörre több éves tapasztalattal rendelkező műszaki szakembert keresünk, aki bizonyítani is tudja eddigi eredményeit és bátran néz szembe akár idősebb berendezések gépészeti problémáival, akár új technológiájú eszközök precíziós kihívásaival.

Ha úgy érzi csapatjátékosként és önállóan is képes precízen dolgozni, továbbá szakmailag hozzá tud járulni, hogy a cég élelmiszeripari berendezései a lehető legnagyobb mértékben kiszolgálják a gyártási feladatokat, Ön az a személy, akit keresünk fiatalos, lendületes csapatunkba.

Ez egy igazán stabil és folyamatosan fejlődő vállalat, ahol kollégáink fejlődését támogatjuk, valamint a valódi sikereket megbecsüljük és hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk.

Munkavégzés helye: Ercsi üzem (2451 Ercsi, Biopont u. 1.)

Jelentkezését az allas@biopont.com e-mail címre várjuk!

 
 
 
 
 
 
BIO ÉLELMISZER-GYÁRTÓ ÜZEMÜNKBE

Gépkezelőt

KERESÜNK

A Biopont Kft. Magyarország piacvezető bioélelmiszer- gyártó és -forgalmazó vállalata, mely több mint 20 éve meghatározó része a piacnak. Folyamatos fejlődésünk  új gépsorok üzembe helyezését, ezzel új munkatársak felvételét kívánja meg.

Szeretnél egy igazán jó csapat tagja lenni?

Jelentkezz az ercsi üzemünkbe gépkezelőnek!

Csapatunk új tagjának feladata:

  • Gyártóberendezések működésének elsajátítása
  • Gépek önálló kezelése és rendben tartása
  • Tiszta munkakörnyezet fenntartása

Munkakör betöltésének feltételei

  • Szívesen dolgozol csapatban
  • Bírod a fizikai megterhelést
  • Jó műszaki érzékkel rendelkezel
  • Vállalod a kétműszakos munkarendet

Amit kínálunk, az egy igazán stabil és folyamatosan fejlődő vállalat, ahol a valódi sikereket megbecsüljük és hosszútávú munkalehetőséget biztosítunk.

 

Jelentkezését az allas@biopont.com e-mail címre várjuk!