Karrier

karrier

 

BIOPONT KFT. ÉLELMISZER-GYÁRTÓ ÜZEMÉBE

Karbantartó

MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Munkavégzés helye: Ercsi üzem

A Biopont Kft. Magyarország piacvezető bioélelmiszer-gyártó és forgalmazó vállalata, mely 24 éve meghatározó része a piacnak. Elsődleges célja, hogy termékeivel teljesebbé tegye fogyasztói életét és támogassa az egészséges életmód megismerését.

Közel 5000 m2-es épületegyüttesünk és folyamatosan bővülő gépparkunk magával hozta azt az igényt, hogy karbantartó csapatunk is bővüljön. Új kollégánk feladata főleg az épületüzemeltetés rendszeres tervszerinti munkálatai és sürgősségi javítások lesz. Emellett előfordulhatnak az éliszeripari berendezések karbantartásával kapcsolatos munkálatok is.

Erre a munkakörre több éves karbantartói tapasztalattal rendelkező szakembert keresünk, aki bizonyítani is tudja eddigi eredményeit és bátran néz szembe ingatlanunk üzemeltetési kihívásaival.

Az említett feladatokat állandó egyműszakos nappalos munkarendben

Ha úgy érzed csapatjátékosként képes vagy önállóan és precízen dolgozni, továbbá szakmailag hozzá tudsz járulni, hogy cégünk épületkomplexuma a lehető legjobb minőségű termelési körülményeket biztosítsa, Te vagy az a személy, akit keresünk fiatalos, lendületes csapatunkba. Nálunk egyműszakos munkarend van és hétvégi műszak sincsen, így lesz időd a családodra is.

Ez egy igazán stabil és folyamatosan fejlődő vállalat, ahol kollégáink egyéni és céges fejlődését támogatjuk, valamint a valódi sikereket megbecsüljük és hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk. Önéletrajzodat az allas@biopont.com e-mail címre várjuk.