Nyereményjáték

 

BioSaurus Rajzpályázat

BIOPONT - BIOSAURUS RAJZPÁLYÁZAT
Szeretsz rajzolni és mindig is érdekelt a dinoszauruszok izgalmas világa? Akkor itt a remek alkalom, hogy lerajzold kedvenc dinó(i)dat és elküldd részünkre a rajz fényképét e-mailben, hiszen alkotásoddal most egy klassz, BioSaurus és BioPower termékekből álló ajándékcsomagot nyerhetsz! A játék végén 3 nyertest fogunk kihirdetni.

A rajzokat a szauer.edina@biopont.com e-mail címre várjuk a gyermek keresztnevének és életkorának megjelölésével.

Játszani itt tudsz:
A Szervező a Játékot a Játékos részére a Szervező hivatalos Facebook oldalán (https://www.facebook.com/Biopont/) keresztül, illetve weboldalán keresztül (https://biopont.hu/)hirdeti meg.
A beküldött képeket csak a gyerekek rajzolhatják. Technikai megkötés nincs. A kép nem tartalmazhat előre, vagy más által megrajzolt elemeket, nyomtatott elemeket, illetve más rajzból felhasznált részeket.

Játékszabályzat:
BioSaurus Rajzpályázat 2020. március 25.
Játék szervezője: Biopont Kft. Székhelye: 2451 Ercsi, Biopont u. 1.
Szervező végzi a BioSaurus Rajzpályázat Március 25. elnevezésű nyereményjáték - a továbbiakban: Játék - teljes körű lebonyolítását.
 
I. A játék meghatározása:
Szervező rajzpályázatot hirdet melyben vállalja, hogy a szauer.edina@biopont.com e-mail címre beérkező pályázók között 3 db ajándékcsomagot sorsol ki három fő részére.
 
II. A Játékban való részvétel feltételei:
A pályázaton részt vehet minden olyan 3-10 éves közötti gyermek, aki alkotásának fényképét eljuttatja (szülői vagy más cselekvőképes felnőtt segítségével) a megadott e-mail címre a gyermek keresztnevének és életkorának megjelölésével. A játékból ki vannak zárva a Szervező alkalmazottai és azok közvetlen hozzátartozói.
Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot - akár annak időtartama alatt is - egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse. Szervező jogosult bármely játékost a Játékból kizárni, különösen, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha valamely játékos a Játék lefolyását bármilyen módon manipulálja, vagy bármely módon rosszhiszeműen jár el. A jelen játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a www.biopont.hu oldalon, a játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. Szervező kizár minden, a Játék használatából eredő közvetlen vagy közvetett kárral és költséggel kapcsolatos kártérítést és kártalanítást.

III. A Játék menete
A Játékosnak el kell juttatnia az elkészített rajz fényképét a megadott e-mail címre, a gyermek korával és keresztnevének feltüntetésével. A játékosok  között Szervező ajándékcsomagot sorsol ki. A nyerteseket a Szervező e-mailben értesíti a sorsolás napján. A nyertessel való adategyeztetések után a nyeremény ajándékcsomagot a Szervező postai úton juttatja el a nyerteshez az általa megadott címre a Játék lezárását és a nyertessel való címegyeztetést követő 30 napon belül.  A sikertelen értesítés, illetve egyéb okok miatt át nem vett nyereményeket a Szervező szabadon felhasználhatja.
 
Adatvédelmi nyilatkozat
 
IV. A sorsolás módja
A nyertes rajzokat a Biopont marketing csapata bírálja el és választja ki.
 
V. Játék időtartama
Játék kezdete: 2020. 03. 25.
Játék vége: 2020. 04. 03.
Eredményhirdetés: 2020. 04. 06.
 
VI. A nyeremény ajándékcsomag tartalma:
2 db Kukoricás snack, ketchupos "BioSaurus Babe" BIO 50 g
2 db Kukoricás snack, sajtos "BioSaurus Igor" BIO 50 g
2 db Kukoricás snack, tengeri sós "BioSaurus Junior" BIO 50 g
2 db Gluténmentes sóspálcika (dekor-sós) BIO 45g
2 db Gluténmentes sóspálcika BIO 45g
1 db Extrudált kukorica, valódi mangó és banán porral, gluténmentes BIO 70 g (BIO POWER)
1 db Extrudált kukorica, pizza ízesítéssel, gluténmentes BIO 70 g (BIO POWER)
1 db Extrudált kukorica, sótlan, gluténmentes BIO 70 g (BIO POWER)
1 db Extrudált kukorica, valódi eperporral, gluténmentes BIO 70 g (BIO POWER)
1 db Extrudált kukorica, enyhén sós, gluténmentes BIO 70 g (BIO POWER)


VII. Egyéb rendelkezések
A Játékos jelen szabályzat előírásain túl köteles megtartani a Facebook vonatkozó felhasználási feltételeit.
Játékos, Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy a Facebook platform üzemeltetőjét Facebook Ireland Limited Hannover Reach, 5-7 Hannover Quay Dublin 2, Ireland VAT Reg. No. IE9692928F teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól.
Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy jelen Játék – a Facebook Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban a Facebookkal, a promóciót a Facebook nem támogatja, ajánlja vagy szervezi.
A Játék során megadott személyes adatokat a Szervező kezeli, azokat a Facebook részére semmilyen körülmények között át nem adja.

Budapest, 2020. 03. 25.