Nyereményjáték

 

BIOPONT NYEREMÉNYJÁTÉK – FACEBOOK

ANYÁK NAPI NYEREMÉNYJÁTÉK

Közeleg az Anyák napja, ezért egy nyereményjátékkal szeretnénk kedveskedni Nektek!

A részvételhez nincs más dolgod, mint megírni nekünk kommentben, hogy ki az akit ezen a napon ünnepelsz és akit szívesen meglepnél a Biopont finomságokkal teli ajándékcsomaggal. Anyukádat, nagymamádat vagy netán más, számodra kedves személyt?

Játszani itt tudsz: https://www.facebook.com/Biopont

Játékszabályzat:

Biopont Facebook Nyereményjáték 2021. április 27.

Játék szervezője: Biopont Kft. Székhelye: 2451 Ercsi, Biopont u. 1.

Szervező végzi a Biopont Facebook Nyereményjáték Április 27. elnevezésű nyereményjáték - a továbbiakban: Játék - teljes körű lebonyolítását.

I. A játék meghatározása:

Szervező nyereményjátékot hirdet melyben vállalja, hogy a www.facebook.com címen elérhető közösségi portálon (a továbbiakban: Facebook, vagy közösségi portál) regisztrált felhasználói felületén (a továbbiakban Szervezői Facebook oldal) Biopont Anyák napi Nyereményjáték bejegyzéshez kommentelők között 1 db ajándékcsomagot sorsol ki egy fő részére.

II. A Játékban való részvétel feltételei: A Játékban részt vehet minden cselekvőképes felnőtt korú, magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy, aki rendelkezik saját Facebook felhasználói fiókkal, amelyből megállapítható a személye és a kora. A korlátozottan cselekvőképes kiskorú természetes személyek részvételéhez a szülői felügyeletet gyakorló személy, míg a cselekvőképességében részletesen korlátozott nagykorú természetes személy részvételéhez a gondnoka előzetes hozzájárulása szükséges. A Játékból ki vannak zárva a Szervező, valamint a Szervező számára szerződés alapján megbízási, illetőleg vállalkozási tevékenységet kifejtő valamennyi magán- illetőleg jogi személy, továbbá az említett felek munkavállalójának vagy vezető tisztségviselőjének a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény. 8:1. § (1) bekezdésének 2. pontjában meghatározott hozzátartozói, illetőleg a hozzátartozók gyermekei. Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot - akár annak időtartama alatt is - egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse. Szervező jogosult bármely játékost a Játékból kizárni, különösen, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha valamely játékos a Játék lefolyását bármilyen módon manipulálja, vagy bármely módon rosszhiszeműen jár el. A jelen játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a www.biopont.hu oldalon, a játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. Szervező kizár minden, a Játék használatából eredő közvetlen vagy közvetett kárral és költséggel kapcsolatos kártérítést és kártalanítást.

III. A Játék menete A Játékosnak kommentben válaszolnia kell a posztban feltett kérdésre. A kommentelők között Szervező ajándékcsomagot sorsol ki. A nyertes felhasználó nevét a Szervező a játék poszt alatti kommentben írja ki a sorsolás napján. A nyertes felhasználó üzenetet küld a Szervezőnek Biopont Facebook oldalon, és az adategyeztetések után a nyeremény ajándékcsomagot a Szervező postai úton juttatja el a nyerteshez az általa megadott címre a Játék lezárását és a nyertessel való címegyeztetést követő 30 napon belül. A sikertelen értesítés, illetve egyéb okok miatt át nem vett nyereményeket a Szervező szabadon felhasználhatja.

Adatvédelmi nyilatkozat

IV. A sorsolás módja Facebook Nyertes alkalmazás https://socialwinner.besocial.hu oldalon keresztül

V. Játék időtartama

Játék kezdete: 2021. 04. 27.

Játék vége: 2021. 05. 04. éjfél

Eredményhirdetés: 2021. 05. 05. poszt alatti kommentben

VI. A nyeremény ajándékcsomag tartalma:

1 db Fehércsokoládés - Kókuszos Extrudált Köles, gluténmentes BIO 55 g

1 db Tejcsokoládés - Kókuszos Extrudált Köles, gluténmentes BIO 55 g

1 db Étcsokoládés - Kókuszos Extrudált Köles, gluténmentes BIO 55 g

1 db Étcsokoládéval bevont Extrudált Kukorica, gluténmentes BIO 65 g

1 db Kókuszos szelet BIO 40 g

1 db Kakaós kókuszos szelet BIO 40 g

1 db Vörös áfonyás Kókuszos szelet BIO 30 g

VII. Egyéb rendelkezések

A Játékos jelen szabályzat előírásain túl köteles megtartani a Facebook vonatkozó felhasználási feltételeit. Játékos, Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy a Facebook platform üzemeltetőjét Facebook Ireland Limited Hannover Reach, 5-7 Hannover Quay Dublin 2, Ireland VAT Reg. No. IE9692928F teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól. Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy jelen Játék – a Facebook Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban a Facebookkal, a promóciót a Facebook nem támogatja, ajánlja vagy szervezi. A Játék során megadott személyes adatokat a Szervező kezeli, azokat a Facebook részére semmilyen körülmények között át nem adja.

Budapest, 2021. 04. 27

 

GUTSY CAPTAIN KOMBUCHA HUNGARY NYEREMÉNYJÁTÉK – FACEBOOK

ANYÁK NAPI NYEREMÉNYJÁTÉK

Írd meg nekünk kommentben, hogy mivel szoktad meglepni édesanyádat május első vasárnapján! Ha szerencsés vagy, idén koccinthattok 2-2 db kombuchával is, amit mi ajándékozunk Nektek!

Játszani itt tudsz:

https://www.facebook.com/gutsycaptainkombuchahungary

Játékszabályzat:

GUTsy Captain Kombucha Hungary Nyereményjáték 2021. április 1.

Játék szervezője: Biopont Kft. Székhelye: 2451 Ercsi, Biopont u. 1.

Szervező végzi a GUTsy Captain Kombucha Hungary Facebook Nyereményjáték március 1. elnevezésű nyereményjáték - a továbbiakban: Játék - teljes körű lebonyolítását.

I. A játék meghatározása: Szervező nyereményjátékot hirdet melyben vállalja, hogy a www.facebook.com címen elérhető közösségi portálon (a továbbiakban: Facebook, vagy közösségi portál) regisztrált felhasználói felületén (a továbbiakban Szervezői Facebook oldal) GUTsy Captain Kombucha Hungary Nyereményjáték bejegyzéshez kommentelők között 1 db ajándékcsomagot sorsol ki egy fő részére.

II. A Játékban való részvétel feltételei:

A Játékban részt vehet minden cselekvőképes felnőtt korú, magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy, aki rendelkezik saját Facebook felhasználói fiókkal, amelyből megállapítható a személye és a kora. A játékban kizárólag nagykorú személyek vehetnek részt.

A Játékból ki vannak zárva a Szervező, valamint a Szervező számára szerződés alapján megbízási, illetőleg vállalkozási tevékenységet kifejtő valamennyi magán- illetőleg jogi személy, továbbá az említett felek munkavállalójának vagy vezető tisztségviselőjének a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény. 8:1. § (1) bekezdésének 2. pontjában meghatározott hozzátartozói, illetőleg a hozzátartozók gyermekei.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot - akár annak időtartama alatt is - egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse. Szervező jogosult bármely játékost a Játékból kizárni, különösen, ha a Játék

kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha valamely játékos a Játék lefolyását bármilyen módon manipulálja, vagy bármely módon rosszhiszeműen jár el. A jelen játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a www.biopont.hu oldalon, a játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. Szervező kizár minden, a Játék használatából eredő közvetlen vagy közvetett kárral és költséggel kapcsolatos kártérítést és kártalanítást.

III. A Játék menete

A Játékosnak kommentben válaszolnia kell a posztban feltett kérdésre. A kommentelők között Szervező ajándékcsomagot sorsol ki. A nyertes felhasználó nevét a Szervező a játék poszt alatti kommentben írja ki a sorsolás napján. A nyertes felhasználó üzenetet küld a Szervezőnek GUTsy Captain Kombucha Hungary oldalon, és az adategyeztetések után a nyeremény ajándékcsomagot a Szervező postai úton juttatja el a nyerteshez az általa megadott címre a Játék lezárását és a nyertessel való címegyeztetést követő 30 napon belül. A sikertelen értesítés, illetve egyéb okok miatt át nem vett nyereményeket a Szervező szabadon felhasználhatja.

Adatvédelmi nyilatkozat

IV. A sorsolás módja Facebook Nyertes alkalmazás https://socialwinner.besocial.hu oldalon keresztül

V. Játék időtartama

A játék kezdete: 2021.04.27

A játék vége: 2021.05.02

Sorsolás: 2021.05.03 poszt alatti kommentben

VI. A nyeremény ajándékcsomag tartalma:

-2 db Kombucha Élőflórás Ital görögdinnye-menta BIO 400 ml

-2 db Kombucha ZERO Élőflórás Ital málna ízesítéssel BIO 400 ml

VII. Egyéb rendelkezések

A Játékos jelen szabályzat előírásain túl köteles megtartani a Facebook vonatkozó felhasználási feltételeit.

Játékos, Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy a Facebook platform üzemeltetőjét Facebook Ireland Limited Hannover Reach, 5-7 Hannover Quay Dublin 2, Ireland VAT Reg. No. IE9692928F teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól.

Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy jelen Játék – a Facebook Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban az Instagrammal, a promóciót a Facebook nem támogatja, ajánlja vagy szervezi.

A Játék során megadott személyes adatokat a Szervező kezeli, azokat az Instagram részére semmilyen körülmények között át nem adja.

Budapest, 2021. 04. 27.

 

 

NATUROL NYEREMÉNYJÁTÉK – INSTAGRAM

 

I. A Szervező és lebonyolító

Szervező: Biopont Kft. (a továbbiakban Szervező)

székhelye: 2451 Ercsi Biopont u. 1.

cégjegyzékszáma: 01-09-027072

Szervező végzi a Naturol Instagram nyereményjáték elnevezésű nyereményjáték – a továbbiakban: Játék - teljes körű lebonyolítását.

A nyertes sorsolását, kiértesítését és a nyeremény kiosztását a Szervező kezeli. A résztvevők személyes adatainak feldolgozása, az adatok egyeztetése a Szervező által fog történni.

II. A nyereményjátékban való részvétel személyi feltételei

A játékban történő részvétel önkéntes. A játékban minden magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy részt vehet.

A Játékban nem vehetnek részt Szervező, továbbá a Lebonyolító vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint az egyéb, a lebonyolításban közvetlenül részt vevő személyek és azok hozzátartozói és közeli hozzátartozói.

A Játékosok a Játékban történő részvételükkel maradéktalanul elfogadják a jelen Játékszabályzatban foglaltakat.

III. A nyereményjátékban való részvétel tárgyi feltételei

A játékban minden olyan, a II. pontban említett személy (továbbiakban: Játékos) részt vehet, aki rendelkezik saját Instagram felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján azonosítható. A nyereményjátékban való részvétel ingyenes és semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot - akár annak időtartama alatt is - egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse. Szervező jogosult bármely játékost a Játékból kizárni, különösen, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha valamely játékos a Játék lefolyását bármilyen módon manipulálja, vagy bármely módon rosszhiszeműen jár el. A jelen játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a www.biopont.hu oldalon, a játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. Szervező kizár minden, a Játék használatából eredő közvetlen vagy közvetett kárral és költséggel kapcsolatos kártérítést és kártalanítást.

A jelen szabályzatban nem rendezett kérdések tekintetében a Játék felhasználói felületén elhelyezett utasításokat, információkat és interakciós lehetőségeket kell irányadónak tekinteni.

A Játékban történő részvétellel összefüggő vitákkal kapcsolatosan a Szervező mindennemű felelősséget elhárít, így többek között a regisztráció során megadott adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, e-mail cím elírás, stb.) Szervező semmilyen felelősséget nem vállal. Szervező nem vállal semmilyen felelősséget, és minden kártérítési igényt kizár a Játékban való részvétellel összefüggésben felmerült esetleges károkkal kapcsolatban. A Szervező nem felelős azokért, a nyertest vagy bármely harmadik felet érintő esetleges károkért vagy személyi sérülésekért, amelyek a nyeremény bármely módon történő felhasználásából adódnak.

IV. A játék időtartama

A játék kezdete: 2021.04.26

A játék vége: 2021.05.02

Sorsolás: 2021.05.03 poszt alatti kommentben

V. A játékra való jelentkezés módja

A Játék meghirdetése a Naturol Instagram közösségi portál felületén történik. A Játékban annak időtartama alatt azon cselekvőképes, magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személyek vehetnek részt, akik a játékhoz tartozó, 2021.04.26-án közzétett posztot kedvelik, „Követés” („Follow”) kapcsolatot alakítanak ki a Naturol Instagram oldalával (@naturol.aromatherapy) és a poszt alatt meghatározott módon kommentben megírják, hogy mivel szoktak kedveskedni Anyák napján. Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.

VI. A nyeremény ajándékcsomag tartalma:

1 db Naturol Mandarin olaj 10 ml

1 db Naturol Geránium olaj 10 ml

VII. A sorsolás módja

A nyertes sorsolása a https://commentpicker.com/instagram.php oldalon keresztül történik.

A nyertes felhasználó nevét a Szervező a játék poszt alatti kommentben írja ki a sorsolás napján. A kapcsolatfelvételt a nyertes személynek kell kezdeményeznie, majd az adategyeztetések után a nyeremény ajándékcsomagot a Szervező postai úton juttatja el a nyerteshez az általa megadott címre a Játék lezárását és a nyertessel való címegyeztetést követő 30 napon belül. A sikertelen értesítés, illetve egyéb okok miatt át nem vett nyereményeket a Szervező szabadon felhasználhatja.

VIII. Egyéb rendelkezések

A Játékos jelen szabályzat előírásain túl köteles megtartani a Facebook vonatkozó felhasználási feltételeit.

Játékos, Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy az Instagram Platform üzemeltetőjét Instagram, LLC-t (1601 Willow Rd., Menlo Park California 94025, USA) teljes mértékben felmentik

minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól.

Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy jelen Játék – az Instagram Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban az Instagram-mal, a promóciót az Instagram nem támogatja, ajánlja vagy szervezi.

A Játék során megadott személyes adatokat a Szervező kezeli, azokat az Instagram és Facebook részére semmilyen körülmények között át nem adja.

Budapest, 2021. április 26.

 

 

GUTSY CAPTAIN KOMBUCHA HUNGARY NYEREMÉNYJÁTÉK – INSTAGRAM

 

I. A Szervező és lebonyolító

Szervező: Biopont Kft. (a továbbiakban Szervező)

székhelye: 2451 Ercsi Biopont u. 1.

cégjegyzékszáma: 01-09-027072

Szervező végzi a Captain Kombucha Hungary Instagram nyereményjáték elnevezésű nyereményjáték – a továbbiakban: Játék - teljes körű lebonyolítását.

A nyertes sorsolását, kiértesítését és a nyeremény kiosztását a Szervező kezeli. A résztvevők személyes adatainak feldolgozása, az adatok egyeztetése a Szervező által fog történni.

II. A nyereményjátékban való részvétel személyi feltételei

A játékban történő részvétel önkéntes. A játékban minden magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy részt vehet.

A Játékban nem vehetnek részt Szervező, továbbá a Lebonyolító vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint az egyéb, a lebonyolításban közvetlenül részt vevő személyek és azok hozzátartozói és közeli hozzátartozói.

A Játékosok a Játékban történő részvételükkel maradéktalanul elfogadják a jelen Játékszabályzatban foglaltakat.

III. A nyereményjátékban való részvétel tárgyi feltételei

A játékban minden olyan, a II. pontban említett személy (továbbiakban: Játékos) részt vehet, aki rendelkezik saját Instagram felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján azonosítható. A nyereményjátékban való részvétel ingyenes és semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot - akár annak időtartama alatt is - egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse. Szervező jogosult bármely játékost a Játékból kizárni, különösen, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha valamely játékos a Játék lefolyását bármilyen módon manipulálja, vagy bármely módon rosszhiszeműen jár el. A jelen játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a www.biopont.hu oldalon, a játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. Szervező kizár minden, a Játék használatából eredő közvetlen vagy közvetett kárral és költséggel kapcsolatos kártérítést és kártalanítást.

A jelen szabályzatban nem rendezett kérdések tekintetében a Játék felhasználói felületén elhelyezett utasításokat, információkat és interakciós lehetőségeket kell irányadónak tekinteni.

A Játékban történő részvétellel összefüggő vitákkal kapcsolatosan a Szervező mindennemű felelősséget elhárít, így többek között a regisztráció során megadott adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, e-mail cím elírás, stb.) Szervező semmilyen felelősséget nem vállal. Szervező nem vállal semmilyen felelősséget, és minden kártérítési igényt kizár a Játékban való részvétellel összefüggésben felmerült esetleges károkkal kapcsolatban. A Szervező nem felelős azokért, a nyertest vagy bármely harmadik felet érintő esetleges károkért vagy személyi sérülésekért, amelyek a nyeremény bármely módon történő felhasználásából adódnak.

IV. A játék időtartama

A játék kezdete: 2021 április 22.

A játék vége: 2021 április 29.

Sorsolás: 2021 április 30. poszt alatti kommentben

V. A játékra való jelentkezés módja

A Játék meghirdetése a Captain Kombucha Hungary Instagram közösségi portál felületén történik. A Játékban annak időtartama alatt azon cselekvőképes, magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személyek vehetnek részt, akik a játékhoz tartozó, 2021.04.22-én közzétett posztot kedvelik, „Követés” („Follow”) kapcsolatot alakítanak ki a Captain Kombucha Hungary Instagram oldalával (@captainkombucha_hungary) és a poszt alatt meghatározott módon kommentben megjelölik két ismerősüket és megírják melyik új kombucha italt próbálnád ki. Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.

VI. A nyeremény ajándékcsomag tartalma:

2 db Kombucha fermentált zöld tea ital élőflórával, görögdinnye-menta 400 ml

2 db Kombucha fermentált ZERO zöld tea ital élőflórával, kaliforniai málna ízben 400 ml

VII. A sorsolás módja

A nyertes sorsolása a https://commentpicker.com/instagram.php oldalon keresztül történik.

A nyertes felhasználó nevét a Szervező a játék poszt alatti kommentben írja ki a sorsolás napján. A kapcsolatfelvételt a nyertes személynek kell kezdeményeznie, majd az adategyeztetések után a nyeremény ajándékcsomagot a Szervező postai úton juttatja el a nyerteshez az általa megadott címre a Játék lezárását és a nyertessel való címegyeztetést követő 30 napon belül. A sikertelen értesítés, illetve egyéb okok miatt át nem vett nyereményeket a Szervező szabadon felhasználhatja.

VIII. Egyéb rendelkezések

A Játékos jelen szabályzat előírásain túl köteles megtartani a Facebook vonatkozó felhasználási feltételeit.

Játékos, Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy az Instagram Platform üzemeltetőjét Instagram, LLC-t (1601 Willow Rd., Menlo Park California 94025, USA) teljes mértékben felmentik

minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól.

Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy jelen Játék – az Instagram Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban az Instagram-mal, a promóciót az Instagram nem támogatja, ajánlja vagy szervezi.

A Játék során megadott személyes adatokat a Szervező kezeli, azokat az Instagram és Facebook részére semmilyen körülmények között át nem adja.

 

Budapest, 2021. április 21.