Mindenünk a BIO

Mindenünk a BIO

A Biopont márka fémjelzi, hogy ezek a termékeink 100%-ban ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak és a termékek előállítása során nem kerülnek alkalmazásra mesterséges vegyszerek és adalékanyagok.

Regionality

Hazai alapanyagok

Folyamatosan arra törekszünk, hogy amikor csak lehetséges, magyar termelőktől és vállalkozásoktól szerezzük be az alapanyagokat további feldolgozásra. Külföldi termékeket kizárólag abban az esetben vásárolunk, ha az adott összetevő nem, vagy nem megfelelő minőségben vagy mennyiségben érhető el hazánkban.

Tudatos, egészséges táplálkozás

Tudatos, egészséges táplálkozás

A fenntartható módon előállított alapanyagok és élelmiszerek nem csak a környezetünk számára fontosak, hanem a jólétünk szempontjából is. Termékeinkkel az a célunk, hogy elérhetővé tegyük és elősegítsük egy teljesebb és tudatosabb életmód kialakítását.

Természetes ízek

Természetes ízek

Hiszünk benne, hogy a tudatos táplálkozás több, mint életvitel, amelyhez hozzátartozik az ételek és ízek élvezete, valamint a színekben, textúrákban és illatokban való elmerülés. Célunk a természetesség megőrzése, így teljes értékű, ízletesebb, magasabb vitamin- és ásványi anyag tartalmú élelmiszereket kapunk, miközben környezetünket is megóvjuk a káros vegyi anyagoktól.

Fenntarthatóság és biológiai sokféleség

Fenntarthatóság és biológiai sokféleség

Kezdetektől fogva elkötelezettek vagyunk a környezet és a biológiai sokféleség megóvása iránt. A mezőgazdaság és a vállalatok gazdasági működése ugyanis jelentősen meghatározza azt, hogy milyenné válik a minket körülvevő természeti környezet a jövőben. A biogazdálkodás nem csupán egy szemlélet, hanem egy átfogó rendszer, amely a gazdasági igényeket kiválóan ötvözi a jól bevált fenntarthatósági és környezetvédelmi gyakorlatokkal.

Számíthatunk egymásra

Számíthatunk egymásra

Munkánkat a bizalom és az elismerés jellemzi. Ily módon a legtöbbet hozhatjuk ki tapasztalatainkból és innovatív szemléletünkből. Ennek alapja, hogy hiszünk a csapatmunkában és a kommunikáció erejében, támogatjuk a fiatal tehetségeket, valamint odafigyelünk munkatársaink szakmai fejlődésére és a munka-magánélet egyensúlyára.

Környezeti és társadalmi felelősségvállalás

Felelősséggel tartozunk a munkakörnyezetünkért és mindazokért, akikkel együtt dolgozunk, ezért gazdasági tevékenységünk során nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, a környezetünk védelmére és a fenntarthatóságra, valamint odafigyelünk munkatársaink, partnereink és szállítóink egészségére. Mindemellett minden évben számos egészségügyi és közoktatási intézménynek, nehéz helyzetben lévő szervezetnek és rászorulónak igyekszünk támogatást biztosítani.

 
 
Közösséget építünk

Közösséget építünk

Cégfilozófiánk és értékeink központjában elsődlegesen az ember helyezkedik el: az alkalmazottaink, partnereink, vásárlóink és mindazok, akikkel kapcsolatban állunk. Ennek megfelelően fontos számunkra, hogy egy összetartó közösséget alkossunk. Az emberközpontú hozzáállás jövőképünk meghatározó része, hiszen az a célunk, hogy termékeinkkel és fejlesztéseinkkel elősegítsük az emberek számára egy egészségesebb és tudatosabb életmód kialakítását.

Kölesgolyó - bio snack akkor és most

Kölesgolyó - bio snack
akkor és most

Alig akad olyan felnőtt vagy gyerek, aki ne kóstolta volna immár ikonikussá vált termékünket, a kölesgolyót. Az évek során a natúr és enyhén sós változat mellett mindenki nagy örömére újabb és újabb ízekkel, valamint snackekkel bővítettük kínálatunkat, amely a nassolás élvezetén túl kiváló alternatívát nyújt az olyan ételintoleranciával rendelkezők számára, mint a glutén- és laktózérzékenyek. Büszkék vagyunk rá, hogy úttörőnek számítunk a bio és gluténmentes snackek előállításában.
Megoldásokat nyújtunk

Megoldásokat nyújtunk

Kiemelten fontos számunkra, hogy termékeinkkel kielégíthessük az újonnan felmerülő, speciális fogyasztói igényeket. A folyamatos fejlesztéseknek és innovatív megoldások alkalmazásának köszönhetően így lehetőségünk van a bio mellett a glutén- és laktózmentes, valamint a vegán és vegetáriánus étrendet követők számára is biztosítani a megfelelő ízvilágú és minőségű alternatívákat.