Márkáink

Piacvezető bio- és natúrélelmiszer gyártóként és forgalmazóként elsődleges célunk, hogy kiváló minőségű termékkínálatunkkal kielégítsük a fogyasztók igényeit, így saját márkáink mellett további elismert hazai és nemzetközi márkák választékából válogathatnak vásárlóink.

Márkáink-  Biopont

Biopont

A Biopont márka kiváló minőségű bio élelmiszerek széles választékát kínálja azok számára, akiknek fontos az egészséges és tudatos életmód. A nassolnivalók mellett italok, gabonafélék, müzlik és számos sütéshez, főzéshez szükséges alapanyag is szerepel a kínálatban.

Vegabond

A Vegabond termékcsalád kínálatában a vegetáriánus konyha nélkülözhetetlen alapanyagai mellett ízletes zöldségkrémek, gabonafasírtporok, gluténmentes kenyerek és húspótló készítmények egész sorát megtalálja.

BioSaurus

Akárcsak a felnőttek, a gyerekek is szeretnek nassolni, ropogtatni. A BioSaurus dinó alakú, többféle ízesítésben is elérhető snackjei pedig kiváló alternatívát nyújtanak a hagyományos chipsek és rágcsálnivalók helyett.

Little Angel

A szülők számára sokszor felvetődik a kérdés, hogy milyen ízletes, mégis könnyed és egyszerű ropogtatnivalót csomagoljanak bölcsődés, óvodás vagy kisiskolás gyermeküknek. Számukra kitűnő választás a Little Angel játékos formájú, ropogós, gyümölcsös-zöldséges snackjei.

Organique

Az Organique márka ízletes és ropogós, burgonyából készült ropogtatnivalókat kínál azok számára, akik a nassolás terén is az egészségesebb és tudatosabb választásokra törekszenek.

GUTsy Captain

A GUTsy Captain kombucha története egy Egyesült Államokba tett utazással kezdődött, amikor két jó barát felfedezte a kombucha teát. Csillapíthatatlan vállalkozói kedvük révén nem sokkal később céljukká tűzték ki, hogy megalkotják a saját, egyben a legfinomabb és legegyedibb kombucha teát.

Naturol

Aromaterápia otthon a testi-lelki ellazulásért! A Naturol márka kínálatában található 100%-os tisztaságú, természetes illó- és bázisolajok koncentráltan tartalmazzák az adott növény hatóanyagát, hígítatlanul. A választékban a citrusos, fás és egzotikus illatok mellett megtaláljuk a virágos, mentolos és pikáns illatokat is.

Carmex

Az eredeti CARMEX ajakápoló 1937 óta védi az ajkakat a kiszáradástól. A terméket azóta továbbfejlesztették, így mára különböző kiszerelésekben és ízesítésekben is kapható.

Anandam

Az Anandam márka allergénmentes és környezetbarát termékeket kínál. Legnépszerűbb termékei közé tartoznak a kifejezetten kismamáknak és babáknak kifejlesztett-, valamint az ECO mosó- és tisztítószerek.