Receptek
Gluténmentes ételek
Mandulás málnás brownie-muffin
Hozzávalók
-
20 dkg gluténmentes étcsokoládé
-
20 dkg margarin
-
20 dkg nádcukor
-
4 db M-es méretű tojás
-
10 dkg Biopont kukoricaliszt
-
1 teáskanál sütőpor
-
csipet só
-
10 dkg mandula
-
10 dkg málna
Elkészítés
A margarint és a csokit gőz fölött megolvasztjuk. A mandulát felaprítjuk. A tojásokat a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott csokoládés vajat. Folyamatos kevergetés mellett hozzászitáljuk a lisztet és a sütőport, majd a mandulát is belekeverjük. A tésztát muffinformába kanalazzuk. Minden adagba keverjünk egy kevés málnát. 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 percig sütjük.