Receptek

❄ Közeleg a Tél! ❄

Cékla puding kuszkusszal

Cékla puding kuszkusszal
Hozzávalók

 

Elkészítés

Ételízesítővel fűszerezett vízben főzzük meg a céklákat, hagyjuk kihűlni, majd tisztítsuk meg és pürésítsük össze. A metélőhagymát, és a petrezselymet aprítsuk fel. A rizstejszínt és a tojásokat hozzáadjuk a péphez és jól összekeverjük. Egy citrom levét belefacsarjuk, majd sóval, borssal és nádcukorral ízesítjük. Előre kimargarinozott csészékbe egyharmad magasságig tesszük a céklapürét.  Vízzel félig felöntött tepsibe tesszük őket, majd 180°C fokon előmelegített sütőben sütjük 30 percig. A kész pudingot kuszkusszal kínáljuk.

 

Ajánlott termékek