Könyves - pont

Tóth Gábor: Az E-számokról őszintén – Élelmiszereink árnyoldalai

Ha szeretne egészségesebben étkezni vagy ha szeretne többet tudni az E-számokról, akkor ez a könyv Önnek való.
Tóth Gábor: Az E-számokról őszintén – Élelmiszereink árnyoldalai

Tóth Gábor könyve módszeresen végigköveti a modern élelmiszeripar útját, és szakszerűen szemlélteti azokat a változásokat, amelyeket szinte mindannyian érzünk, de szólni róluk csak így vagyunk képesek: "Már nem olyan a kenyér, mint harminc-negyven éve, sem az alma íze, sem a befőtt, lekvár..." A könyv elolvasása után bizonyosan többet tudunk az E-számmal jelzett anyagokról, óvatosabban bánunk az ínyünket megbabonázó aromákkal, állományjavítókkal, de a szemünknek szép színezékekkel is.

A könyvről részletesebb információ itt található!