Lélekpont - teljesség útján

KÍVÁNJ MAGADNAK BOLDOG ÚJ ÉVET!

Az új évet mindig nagy elhatározásokkal kezdjük, de ha visszanézünk az elmúlt évekre, vajon mennyi valósult meg belőlük? Lehet, hogy másként kellene kitűzni a célokat? Lehet, hogy másként kellene kívánni? Nyugodtan elhagyhatjuk az eddig kudarcba fulladt módszereket, felhagyhatunk a kényszerű januári éhezéssel, s a rendrakás utolsó időpontjaként kitűzött dátum sem kell, hogy nap, mint nap lelkiismeret furdalást keltsen bennünk.

„A kívánságok nem ismernek határokat. Határok csak a fejünkben léteznek.”

Pierre Franckh

 

Az új évet mindig nagy elhatározásokkal kezdjük, de ha visszanézünk az elmúlt évekre, vajon mennyi valósult meg belőlük? Lehet, hogy másként kellene kitűzni a célokat? Lehet, hogy másként kellene kívánni? Nyugodtan elhagyhatjuk az eddig kudarcba fulladt módszereket, felhagyhatunk a kényszerű januári éhezéssel, s a rendrakás utolsó időpontjaként kitűzött dátum sem kell, hogy nap, mint nap lelkiismeret furdalást keltsen bennünk.

 

Legyen jövőre másként! Tudjuk, ha mindig ugyanúgy cselekszünk, az eredmény is az eddig megszokott lesz. A korábbi fogadkozások helyett ezúttal hívjuk segítségül az Univerzumot! Rendeljük meg, amit szeretnénk!

 

A javasolt módszer egészen egyszerű, nem kell hozzá más, csak mi magunk, papír és írószer.

Mielőtt bármihez hozzákezdenénk, álljon itt néhány fontos szabály:

  1. Arról és csakis arról beszéljünk, írjunk, amit szeretnénk, hogy bekövetkezzen. Mindent az életünkbe vonzunk, amit állandó aggodalmaskodással el akarunk kerülni.
  2. Céljaink saját magunkra vonatkozzanak.
  3. Minél pontosabban fogalmazzuk meg, amit szeretnénk, annál könnyebben tudja az Univerzum teljesíteni kérésünket.
  4. Vigyázat, az Univerzum azt a rendelést „szállítja”, amit továbbítunk felé, tekintet nélkül arra, hogy az valóban javunkra válik-e!
  5. A kívánságokat mindig jelen időben fogalmazzuk meg, mintha azok már megvalósultak volna.

 

Hogyan kezdjünk hozzá?

Gondoljuk át, mi mindent szeretnénk elérni az új esztendőben. Írjuk fel egymás alá mindazt, amire vágyunk, amit célul tűzünk ki, amit ezentúl már másként szeretnénk csinálni, amit szeretnénk megkapni.

Soroljuk fel bátran, mire vágyunk: rátalálni az igazi társunkra, új lakásba költözni, olyan munkát végezni, ami eddig csak a hobbink volt vagy távoli utazáson részt venni? Fontos, hogy mindezt bizakodással, jó érzéssel tegyük. Kételkedéssel csak gyengítjük kívánságaink erejét. A gondolatainkkal parancsokat adunk. Mindegy, hogy tudatosan vagy tudattalanul tesszük ezt.

 

A gondolatok teremtő ereje

Elkészíthetjük kívánságlistánkat akár egy apró évzáró szertartás keretében. Kezdhetjük mindjárt azzal, hogy köszönetet mondunk mindazért, amit az elmúlt évben kaptunk. A köszönet, a hála nyitottá tesz minket. Figyeljük csak meg, mindig azok kapnak, akiknek már amúgy is van, s akik állandóan panaszkodnak, azoktól azt a keveset is elveszik. Ez nem az Univerzum „rosszindulatának”, hanem a rezonancia törvényének tudható be.  Akár rendelünk, akár kívánunk, akár kételkedünk, minden kizárólag a rezonancia törvénye alapján működik. Mivel az energiának általában nincs saját akarata vagy erkölcsi tartása, ezért mindig ott nyilvánul meg, ahová irányítják. Minden gondolat a legtisztább energia, az energia pedig mindent megtesz azért, hogy megnyilvánuljon, vagyis hogy a gondolatokat valóra váltsa. Útja során keres egy másik, hasonló rezgésű energiát, vagyis olyat, amely a gondolatainkkal egy hullámhosszon van. Így a gondolatok ereje által magunkhoz, az életünkbe vonzzunk mindazt, amit magunkról gondolunk.

 

Hogyan segíthetjük kéréseink beteljesülését?

Segít, ha átérezzük, mintha már megkaptuk volna, amit kértünk. Tervezgessünk, hogyan fogjuk berendezni az új lakásunkat! Ha utazni vágyunk, jelöljük ki az úti célt. 

Megrendelésünkről ne nagyon beszéljünk másoknak, mert ezzel gyengítjük annak hatását.

Figyeljünk az apró jelekre, kövessük megérzésünket, hiszen az Univerzum mindig a tudatalattinkon keresztül üzen. Figyeljünk oda álmainkra! Valamennyiünkben ott szunnyad az a csodálatos erő, amellyel az életünket a saját kívánságaink szerint alakíthatjuk.

A kezdők egy 30 pontos lista és részletes személyleírás alapján keresnek maguknak párt. A haladók így rendelnek: „Kedves Univerzum! Olyan társat kérek, akivel boldog vagyok, és aki boldog velem!”

A kezdők egy adott autómárkát rendelnek, a haladók egyszerűen csak azt mondják: „Azt az autót kérem, amelyikben a legnagyobb örömömet lelem, és amelyik a legjobban megfelel a céljaimnak.”

A kezdők pénzt rendelnek, a haladók viszont azt, amit azon a pénzen rendelnének. Vagyis egy nyaralást, több szabadidőt, egy nagyobb lakást stb.

 

Az Univerzum fantáziája messze felülmúlja a miénket: az élet sokkal több módon képes megadni nekünk, amire vágyunk, mint gondolnánk. Engedjük hát, hogy megtörténjen a csoda!