Receptek

Saláták
Kelbimbós-mogyorós saláta
Kelbimbós-mogyorós saláta

Hozzávalók / adag

A kelbimbót vékonyra csíkozzuk, megmossuk, majd lecsepegtetjük. Az öntethez összekeverjük az olajat, az agave szirupot és az ecetet,aztán sózzuk, borsozzuk. A mogyorót 200 fokos sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt, tiszta konyharuhára borítjuk, és ledörzsöljük róla a héját. Nagyobb lyukú szűrőn átszitáljuk, hogy minden felesleges héjat eltávolítsunk, majd felaprítjukA sárgabarackot is felvágjuk. Az öntetet összekeverjük a kelbimbóval, megszórjuk a barackkal, a hagymával,és a mogyoróval. Végül ráreszeljük a megmosott narancs héját, és tálaljuk.

Jó étvágyet kívánunk hozzá!