Jelenlegi hely

Hír - pont

7 dolog, amit a hétköznapokban tehetünk a zöldebb jövőért
Saját tudatos fogyasztói viselkedésünkkel igenis befolyásolhatjuk környezetünket. Az élhetőbb, zöldebb jövőért, és persze pénztárcánk kímélése érdekében is, érdemes megtennünk a tőlünk telhetőt. Következzék néhány "ökos" javaslat.
Föld Órája
19%-kal több hőenergiát fogyasztanak a hazai lakások az uniós átlaghoz képest. A közelgő Föld Órája kezdeményezés főszervezője, a WWF Magyarország másfél héttel az esemény előtt az önkormányzatok szerepére, hazai fűtésrendszerek és a hőszigetelés hiányosságaira hívja fel a figyelmet.
Íme a virág alakú napelem
A természet ezúttal is hasznos ihletforrásnak bizonyult. A napraforgót mintázó napelem teljesítményben lekörözheti tetőre szerelt társait.

Lélek - pont

ŐSANYA, TÜNDÉRANYA
Klasszikus női szerepeink – a feleség, az anyaság, a társ életélménye – életünk olyan őstípusai a hozzájuk kapcsolódó képekkel, tapasztalatokkal, tulajdonságjegyekkel, amelyek évszázadok távolából is közös női lelki mozgatóerővel bírnak.
Gyermekeink EGÉSZségesen
Amennyiben tényleg a beteget szeretnénk meggyógyítani, ez akkor lehet a legsikeresebb, ha az embert egészében, környezetével, körülményeivel együtt vesszük figyelembe a gyógyítás során. Ez a holisztikus szemlélet lényege.
MITŐL MOZDULNAK MEG A FELESLEGES KILÓK?
– 10 SZEMPONT A TARTÓS SIKERHEZ: SZEMLÉLETVÁLTÁS, ALTERNATÍVÁK, BEVITT ENERGIA...

Élmény & Program - pont

2017 márciusában ismét itt a lehetőség, hogy együtt mozogjunk az egyik legnagyobb tavaszi fitnesz eseményen!

 

Egészségnap tudományos ismeretterjesztő előadásokkal

 

2017-ben második alkalommal kerül megrendezésre a Valentin futás a Nyugati téren. A már első alkalommal is nagy népszerűségnek örvendő ingyenes futóverseny idén jótékony célt is szolgál.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
április 2017
 

Könyves - pont

Gyógyító kövek könyve
A klasszikus orvostudomány és a természetgyógyászat egybehangzóan állítja, hogy szervezetünk számára az ásványok és nyomelemek létfontosságúak.
Szabadulás az érzelmek fogságából
Szerelmi bánat, csalódás, gyász vagy váratlan anyagi veszteség olyan érzelmi hullámvölgybe sodorhat, melynek hatása sokszor hónapokig, esetleg évekig is eltart. Ha vannak is nyugodtabb órák, esetleg napok, a fájdalom újra és újra feltör.
 Jobb agyféltekés rajzolás
A könyv a maga 2.5 millió eladott példányával a világ legszélesebb körben alkalmazott rajztankönyve. Nem pusztán rajztechnikákat, hanem egy új látásmódot tanít, melynek áldásos hatását életünk több területén is tapasztalhatjuk.
 Smoothie könyv
Sokszor érzed magad kimerültnek és szükséged van egy kis pluszenergiára? Karcsúbb alakra, feszesebb, kisimult arcbőrre vágysz? Szeretnél tenni valamit az egészségedért, vagy egyszerűen csak fel akarod turbózni magad?

Ellenőrzött

Cégünk ökológiai gazdaságból származó, természetes élelmiszereit nem csak a tudatosan táplálkozók szeretik. Kínálatunkban széles körben talál egészséges bio- és natúr termékeket.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Táplálkozási tanácsok és különleges ajánlatok a Bioponttól!

Az Ön keresztneve:*
Az Ön e-mail címe:*