Jelenlegi hely

Hír - pont

Anyai gondoskodással az agy fejlődéséért
Az emlősök agyfejlődésének kezdeti szakaszában a lassú hullámú jelek elektromos mintázata nagyon hasonló a patkányoknál és a meditáló vagy alvó-álmodó embernél, illetve az erősen fókuszált figyelem állapotában.
Gyógyszer helyett fizikai aktivitás
A Queensland Műszaki Egyetem Egészséginnovációs Intézetének professzora szerint az orvosoknak személyre szabott testgyakorlást kellene felírniuk az idősebb nők számára, mert a megfelelő, mértékletes vagy éppen nagy intenzitású fizikai aktivitás csökkenti az idősebb nők halálozását.
Az omega-3 zsírsavak az alvásunkra is hatnak
Az Oxfordi Egyetem kutatócsoportjának kísérlete bebizonyította, hogy ha vérünkben magasabb az omega-3 zsírsav-koncentráció, zavartalanabbul alszunk. A kísérletet 362 angol iskolásgyerekkel végezték, akik valamennyien 7- 9 év közöttiek voltak, és olvasási problémával küszködtek.

Lélek - pont

Az emberek 29%-a nem tudja, hogy gluténérzékeny. Mi lenne, ha nem ennéd?
Túl sok a zavar a gluténnal kapcsolatban a fejekben, ezért egyszer s mindenkorra, tanulmányozzuk át együtt: mit tesz Veled a glutén? A gluténnal minden nap találkozol. Ő az, aki a gabonából kerül bele a szervezetedbe. Tudod, mi készül például a búzából igaz? Liszt, kenyér, péksütemény, lisztes főzelékek, rántott hús, lángos, tészta….ugye, hogy ma már találkoztatok?
NŐI DILEMMÁK
Akkor most melyik? Egy nőnek természetesen a család! De mit tegyünk, ha úgy tapasztaljuk, hogy a munkánkban, a hivatásunkban rejlő intellektuális kihívás, az ott elért elismerés és siker személyiségünk, énképünk szempontjából oly mértékben meghatározó, hogy képtelenek vagyunk háttérbe szorítani. Még akkor sem, ha tudjuk, hogy a gyerekek érdekében sokkal jobb volna legalább még egy évet otthon maradni, s délben frissen főtt, egészséges ebéddel várni a betoppanókat
MOZGÁSBAN AZ ÉLET
A megváltozott életkörülményeknek – kevesebb mozgás, kalóriadúsabb táplálkozás – megvan az ára. Egy globális tanulmány kimutatta, hogy a mai gyerekek lényegesen kevésbé fittek, mint a szüleik voltak ugyanebben a korban. A futás pedig olyan készség, amelyet sokaknak újra kellene tanulniuk.

Élmény & Program - pont

Everness Fesztivál 2017 - ALSÓÖRSÖN a tudatosság ünnepe

 

A növényi ételek ünnepe

Akciók, kóstolók, termékbemutatók, és sok más érdekesség... ezt kínálja látogatóinak a MediLine szeptemberben! Keresd a Biopont standját, ahol ajándékok és kóstolók várnak Rád!

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
június 2017
 

Könyves - pont

Lélegezz helyesen!
Mit jelent helyesen lélegezni? Lehet helytelenül is? Mi mindent érhetünk el pusztán azzal, hogy megtanuljuk a légzés helyes technikáját? A légzés sokunk számára természetes, automatikus folyamat, és csak akkor figyelünk rá, ha nehézségeink adódnak. A megfelelő légzéstechnikákat alkalmazva kiegyensúlyozottabbá válunk, visszatér életerőnk, öngyógyító erőink újjáélednek, idegzetünk megerősödik.
Útmutató az Egyiptomi Tarot-hoz
Ősi beavatás, tévedhetetlen orákulum vagy szórakoztató időtöltés? Bármelyik legyen is: a Tarot évszázadok óta kíséri az emberiség útját. Szimbólumai régmúlt korokat juttatnak eszünkbe, és feltárják a lélek ismeretlen rejtekeinek kapuját.
ThetaHealing haladóknak
A világ egyik legerőteljesebb energiagyógyászati módszere – már haladó szinten! Most a kezedbe adja az eszközöket, hogy testi, lelki és érzelmi szinten pozitív változást érj el az életedben. A ThetaHealing® a mély ellazulás állapotában fellépő théta-agyhullámok segítségével dolgozik. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk a tudatalattinkban rejlő gondolatainkhoz, hiedelmeinkhez, félelmeinkhez, és akár felül is írhatjuk azokat.
Párkapcsolati játszmáink
Eredetileg vonzónak találod a férfi laza életstílusát, majd egy idő elteltével ez a „lazaság” pusztán lustaságnak tűnik, és kimondottan idegesít. Ami kezdetben vonzást gyakorol ránk, később taszítóvá válhat.

Ellenőrzött

Cégünk ökológiai gazdaságból származó, természetes élelmiszereit nem csak a tudatosan táplálkozók szeretik. Kínálatunkban széles körben talál egészséges bio- és natúr termékeket.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Táplálkozási tanácsok és különleges ajánlatok a Bioponttól!

Az Ön keresztneve:*
Az Ön e-mail címe:*