Könyves - pont

Bánfi Ibolya – Sebestyén Balázs – Tóth Gábor: E-mentes szakácskönyv

Az E-mentes szakácskönyv ünnepi kötete a reformétrend jegyében íródott, amelyben nagy szerepet kapnak a növényi alapú nyersanyagok, valamint a hozzáadott cukor és adalékanyagok (E-számok) nélküli ételkészítés.
Bánfi Ibolya – Sebestyén Balázs – Tóth Gábor: E-mentes szakácskönyv

Egy izgalmas szakácskönyvsorozat első gyöngyszeme ez a kötet, amely kiemelt alkalmakra szánt ételekből és italokból szemezget, legyen az karácsony, szilveszter, születésnap, névnap, évforduló vagy baráti összejövetel. Az üdvözlőitaloktól és a vendégváró falatoktól elindulva eljutunk az ünnepi főételekig, nem feledkezve meg az édességekről sem. Célunk a gyakorlati ötletadás.

A könyvről részletesebb információ itt található!