Jelenlegi hely

Nyers ételek

Jelenlegi hely

Magyaros hajdina pástétom

Hozzávalók

Eccofood Hajdina 250 g
  • 20 dkg 1 napig csíráztatott Eccofood hajdina
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • pár levél petrezselyem
  • pár csepp citromlé
  • 10 dkg őrölt tökmag
  • 1 teáskanál só
  • 1-1 teáskanál Biopont fűszerpaprika, őrölt kömény, őrölt fekete bors
  • késhegynyi őrölt erős paprika
  • ½ avokádó (elhagyható)

 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Elkészítés

Magyaros hajdina pástétom

A hajdinát kevés vízzel, a fokhagymával, petrezselyemmel simára turmixoljuk, majd kiöntjük egy tálba. Hozzákeverjük a többi hozzávalót, a tökmagot és a fűszereket, jól elkeverjük. Ha van otthon avokádó, villával bele lehet törni, sokkal lágyabb, krémesebb, finomabb lesz így a krém. Zöldségekre vagy kenyérre lehet kenni, paprikába tölteni, salátába csomagolni. Hűtőszekrényben 1 napig tárolható.

 

Jó étvágyat!