Receptek
Őszi finomságok
Szőlős csirkesali tortillában
Hozzávalók
- 40 dkg csirkemell filé
- 2 dl joghurt
- 2 ek mustár
- 0.5 közepes fej jégsaláta
- 0.5 közepes db kígyóuborka
- 2 közepes szár zeller
- 10 dkg szőlő
- 2 ek Biopont olaj
- 8 db tortilla lap
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
Elkészítés
A joghurtot összekeverjük a mustárral. A csirkemellet megtisztítjuk és felkockázzuk, majd kevés olajon kisütjük, közben sózzuk-borsozzuk, ezután a mustáros joghurtba keverjük. Az uborkát, a zellert és a szőlőt megmossuk és felaprítjuk. A tortilla lapokat felmelegítjük, tölcsért formálunk belőlük és megtöltjük őket.
Ajánlott termékek