Receptek
Őszi finomságok
Avokádós tonhalsali
Hozzávalók
- 4 db tojás
- 4 ek limelé
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 csipet Biopont nádcukor
- 3 ek Biopont napraforgó olaj
- 280 g tonhalkonzerv
- 120 g madársaláta
- 0.5 közepes db jégsaláta
- 4 közepes db paradicsom
- 2 közepes db avokádó
- 1 közepes db lilahagyma
Elkészítés
A tojásokat megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A lime levét sóval, borssal, cukorral és olajjal keverjük el. A tojásokat meghámozzuk és felvágjuk. A halakat leszűrjük. A salátákat megmossuk és felaprítjuk. A paradicsommal is ugyanezt tesszük. Az avokádókat kettévágjuk , a magokat eltávolítjuk, majd a húst kiemeljük a héjából és felkockázzuk. A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. Az összetevőket összekeverjük és a félbevágott avokádók héjában tálaljuk.
Ajánlott termékek