Receptek
Desszertek
Almás-zabos muffin
Hozzávalók
· 30 dkg Biopont búzaliszt
· 5 dkg Biopont zabpehely
· 3 teáskanál sütőpor
· 1 csipet só
· 1 késhegynyi fahéj
· 10 dkg margarin
· 10 dkg nádcukor
· 2 teáskanál Biopont agave szirup
· 2 dl Isola Bio zabital
· 2 közepes alma
Elkészítés
Az almát hámozzuk meg és vágjuk nagyon apróra. A lisztet a sütőporral,zabpehellyel, sóval és fahéjjal keverjük össze. A margarint a cukorral habosra keverjük (géppel kb.15 perc), és a lisztes keverékhez adjuk.
A felmelegített agave szirupot, a növényi italt, végül az almát is a masszához adjuk, jól összekeverjük és a muffin-formákba kanalazzuk. Előmelegített sütőben 180-200 fokon 35-40 percig sütjük.
Jó étvágyat hozzá!