Keressük az Év babáját!

FOTÓPÁLYÁZATOT HIRDET A WELEDA

Kedves Weleda Év Babája Pályázók!

 

Szeretnénk megköszönni a rengeteg gyönyörű fotót, amit Tőletek kaptunk – szeretnénk megköszönni, hogy megosztottátok velünk boldogságotok egy apró szeletét.
Egy részről hálás feladat volt végignézni a képeket (bár minden nap ezzel foglalkozhatnánk!), egész nap mosoly ült az arcunkon.
Más részről ennél nehezebb dolgunk nem is lehetne, mint kiválasztani néhányat a sok-sok tündéri kisbaba közül!

 

Szeretnénk leszögezni, hogy szívünk szerint mindenki nyerne, mert minden kisbaba úgy a legszebb, ahogy van – de a kiíráshoz sajnos kénytelenek vagyunk ragaszkodni, így hát fogadjátok szeretettel a nyertes fotókat:

 
Főnyereményünk nyertese: Kenderes Dóra és kisbabája
Nyereménye: 1 évre való Weleda Calendula babaápolási csomag (4 db Wleda Calendula tusfürdő és sampon, 4 db Weleda Calendula pelenkakiütés elleni krém, 2 db Weleda Calendula babaápoló tej, 2 db Weleda Calendula babaolaj, 1 db Weleda Calendula időjárás balzsam, 1 db Weleda Calendula gyermekarckrém ), valamint egy videó és/vagy fotósorozat készítése
 
10 egyéb díjazottunk:
 
  • Nagy Éva Emese
  • Keserű Kitti
  • Nagy Niki
  • Kaszás Pálma
  • Tóth Alexandra
  • Bakonyi Zsaklin
  • Tiszai Tímea
  • Kakukk Bernadett
  • Hendline Andrika
  • Kiss Kósa Annamária
Nyeremény fejenként: 1 db Wleda Calendula tusfürdő és sampon, 1 db Weleda Calendula pelenkakiütés elleni krém, 1 db Weleda Calendula babaápoló tej, 1 db Weleda Calendula babaolaj, 1 db Weleda Calendula időjárás balzsam, 1 db Weleda Calendula gyermekarckrém
 
Gratulálunk – nemcsak a nyerteseknek, hanem minden résztvevőnek gratulálunk a babához, és még egyszer köszönjük a képeket!
 
 
Sok boldogságot, egészséget kívánunk Nektek és a családotoknak!
 
Weleda Hungary Csapata

 

 

 

 

 

 

Nincs a kisbabáknál gyönyörűbb, tökéletesebb a világon! Ha Te is úgy gondolod, hogy neked vagy a Ti családotokban van a legszebb, legbájosabb, legtökéletesebb kisbaba, akkor egészen biztos, hogy szívesen nevezitek be a WELEDA ÉV BABÁJA pályázatára, hogy mindenki megcsodálhassa szemetek fényét. A nyertes kisbaba és anyukája pedig főszereplője lehet egy babaápolásról szóló kisfilmnek, és ellátjuk egy évre elegendő WELEDA babaápolási termékkel.

Mindenkinek a saját kisbabája a legszebb a világon, ez nem kérdés. Nincs is szemet gyönyörködtetőbb és meghatóbb látvány egy pihe-puha, illatos babánál, aki jóllakottan álomba szuszogja magát, vagy éppen mosolyogva fedezi fel az őt körülvevő világot. Az anyukák számára pedig nincs fontosabb annál, minthogy kisbabájuknak a lehető legféltőbb gondoskodást adják meg, legyen szó a biztonságos környezetről, a harmonikus otthontól a minőségi kozmetikumokig.

Ez utóbbi kategóriában persze óriási választék van, de a kismamák kedvenc találkahelyein, a legnépszerűbb közösségi fórumokban is nagyon gyakran ajánlják
a WELEDA Calendula-sorozatát, amely egyszerűen tökéletes választás a legkisebbeknek. A Calendula, azaz orvosi körömvirág regeneráló, ápoló, nyugtató hatású, remek alapja a babatusfürdőnek, samponnak, babaolajnak, arc- és ápolókrémnek és egyéb termékeknek. A termékcsalád minden tagja mesterséges színező- és illatanyag-mentes, és nélkülözi a tartósítószereket és kőolajszármazékokat is. Ellenben gazdag tiszta növényi olajokban, amelyek arra is hivatottak, hogy a kisbabákat fürdés után egy meleg burokban tartsák.

Ebből a meleg burokból nem, csak az otthon rejtett zugaiból szeretné kicsit kimozdítani a 2 évnél fiatalabb kisgyermekeket a WELEDA. Meghirdeti ugyanis az Év babája pályázatot, hogy megtalálja azt a babát és természetesen anyukáját, akik elnyerik ezt megtisztelő címet. A cím mellé ajándék is jár: ez nem más, mint a Calendula termékcsaládból egy teljes esztendőre szóló babaápolási termékcsomag! További 10 díjazott pedig egy-egy kisebb ajándékcsomagot kap majd.

És ez még nem minden! A WELEDA szeretné, ha készülne egy kisfilm, egy amolyan babaápolási kisokos, amely minden kezdő édesanyának hasznára lehet, s amelyben egy védőnő társaságában a nyertes baba-mama páros mutatná be az ajánlott termékeket, azok használatát.

Tehát: ha szívesen szerepelne valaki a babájával, nincs más teendője, mint készíteni egy cuki fotót a gyermekről, vagy saját magáról a gyermekkel együtt, és posztolnia azt #évbabája #weledahu #weledapályázat hashtagekkel, Facebookon pedig betagelve a Weleda (HU)-t. Ha valakinek a fotójára „véletlenül” egy WELEDA babaápolási termék is rákerül, az minden bizonnyal nagy örömet okoz a szervezőknek, de ez nem szempontja az elbírálásnak.

A fotókat november 20-ig várjuk, a nyerteseket november 30-án hirdetjük ki a Facebookon, az Instagramon valamint a weboldalunkon.

Cuki babák, cuki anyukák, figyelem! Legyetek ti a WELEDA új sztárjai, készüljön veletek ez a sokak érdeklődésére számot tartó kisfilm!

Részletek és játékszabályzat: www.biopont.com/weleda_ev_babaja_instagram_es_facebook_jatekszabalyzat.pdf