Receptek
Gluténmentes ételek
Csokis-avokádós jégkrém
Hozzávalók
- 2 érett avokádó
- 6 ek. Biopont rizsital
- 1/4 csésze Biopont agave szirup
- 2 ek. Biopont kakaópor
- 1/2 kk. vanília kivonat
- 1/4 kk. stevia folyékony édesítőszer
- 56g cukormentes csokoládé
- 2 ek kókuszolaj
Elkészítés
A 2 avokádót összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a rizsitalt, steviát, kakaót, vaníliát, agave szirupot, egy csipet sót, és folytatjuk a turmixolást. A csokit kókuszolajjal felolvasztjuk. A turmixgépet alacsonyabb fokozatra állítjuk, és a masszához adjuk a csokit. Jégkrémformákba öntjük a masszát és minimum 3 órára fagyasztóba tesszük.
Ajánlott termékek