Receptek

Desszertek

Almás-zabos muffin

Almás-zabos muffin
Hozzávalók

· 30 dkg Biopont búzaliszt

· 5 dkg Biopont zabpehely

· 3 teáskanál sütőpor

· 1 csipet só

· 1 késhegynyi fahéj

· 10 dkg margarin

· 10 dkg nádcukor

· 2 teáskanál Biopont agave szirup

· 2 dl Isola Bio zabital

· 2 közepes alma

Elkészítés

Az almát hámozzuk meg és vágjuk nagyon apróra. A lisztet a sütőporral,zabpehellyel, sóval és fahéjjal keverjük össze. A margarint a cukorral habosra keverjük (géppel kb.15 perc), és a lisztes keverékhez adjuk.
A felmelegített agave szirupot, a növényi italt, végül az almát is a masszához adjuk, jól összekeverjük és a muffin-formákba kanalazzuk. Előmelegített sütőben 180-200 fokon 35-40 percig sütjük.

Jó étvágyat hozzá!