Könyves - pont

A riportkönyv folytatódik: Sebestyén Balázs tovább kérdezi Bio Gabit, alias Tóth Gábort
Riportkönyv, amelyben Sebestyén Balázs kérdezi Bio Gabit, alias Tóth Gábor táplálkozáskutatót.
Az ételallergiák és ételintoleranciák tárgyköre a korszerű orvostudomány legnagyobb talányai közé tartozik.
Az E-mentes szakácskönyv ünnepi kötete a reformétrend jegyében íródott, amelyben nagy szerepet kapnak a növényi alapú nyersanyagok, valamint a hozzáadott cukor és adalékanyagok (E-számok) nélküli ételkészítés.
A könyvet az új globális történések hívták életre.
Az egészségtudatos táplálkozás kérdéskörének egyik legizgalmasabb fejezete ez: léteznek-e egészségmegőrző édességek.
Ha szeretne egészségesebben étkezni vagy ha szeretne többet tudni az E-számokról, akkor ez a könyv Önnek való.
A genetikai módosítással kapcsolatban egyre több kétely merül fel orvosban, közgazdászban, természetvédőben, gazdálkodóban és fogyasztóban egyaránt.
Tudtad, hogy a fodros kel több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs, és több kalciumot, mint egy pohár tej? Hogy az áfonya gazdagabb antioxidánsban, mint bármely más gyümölcs?
Rüdiger Dahlke orvos, terapeuta és Dorothea Neumayr konyhafőnök az érzékek, az élvezetek és az egészséges konyhaművészet birodalmába kalauzol el minket.