Hírpont - legfrissebb híreink

PromoBox VárandósCsomag

A Weleda már hosszú évek óta együttműködik a PromoBox-szal, hogy támogassa a kismamák és kisbabák első közös napjait. A BabaCsomag után már VárandósCsomag is elérhető a kismamák számára, melyben rengeteg hasznos tanács található!
PromoBox VárandósCsomag

A BabaCsomag sikeressége és az Édes Kisbabám mobil applikáció népszerűsége ösztönözte a VárandósCsomag létrejöttét, melynek célja, hogy a babavárás kérdésekkel teli időszakában fontos tanácsokkal, ötletekkel segítse a kismamákat. .

Csomagunk összeállításánál a hasznos, informatív tartalom összegyűjtésére törekszünk és bízunk benne, hogy dobozunk valamennyi mintája, információs kiadványa segítséget nyújt a leendő anyukáknak az újdonságokkal és a még ismeretlen termékekkel tömött polcok világában, hogy a legjobb döntés szülessen majd a választás során.

VárandósCsomagunk országszerte ingyenesen, az Alma Gyógyszertárakban vehető át.

Minden várandós édesanya 1 dobozra jogosult, amennyiben rendelkezik a várandósgondozási kiskönyvvel, letölti az Édes Kisbabám mobil applikációt (használható Androidon, iOS-en vagy a www.edeskisbabam.hu weboldalon keresztül) és regisztrál az alkalmazásba (vagy a www.edeskisbabam.hu weboldalra), majd aktiválja az e-mail címét*!

Ha már aktív az e-mail cím, be kell lépni az applikációba, majd megkeresni lent, a jobb alsó sarokban az „Egyéb” menüpontot, azon belül a VárandósCsomag opciót! Erre kattintva igényelhető a személyes kód (ez a kód csak egyszer használható fel!).

A személyes kód és a várandós anya gondozási könyve (várandós kiskönyv) együttes jelenlétével kell felkeresni az Alma gyógyszertárak valamelyikét, és átvenni a VárandósCsomagot a patikusoktól!

A programban résztvevő gyógyszertárak listája megtalálható az oldal alján, vagy az applikáció patikalistájában, közvetlenül a kód igénylését követően. A csomagátvétel helyét nem kell megjelölni, a lista csupán a tájékozódás megkönnyítésére van feltüntetve.

 

Forrás: PromoBox