Könyves - pont

Michelle Keogh: Házi aszalás

Gondolta volna, hogy aszalógéppel nem csak almát, banánt és paradicsomot aszalhatunk, de készíthetünk nyers pizzalapot, száraztésztát, müzliszeletet, palacsintát és levendulás-rózsás bőrradírt is?

Gondolta volna, hogy aszalógéppel nem csak almát, banánt és paradicsomot aszalhatunk, de készíthetünk nyers pizzalapot, száraztésztát, müzliszeletet, palacsintát és levendulás-rózsás bőrradírt is? Az aszalás kiváló módszer arra, hogy mindig legyen a kezünk ügyében egészséges és finom ennivaló. Az eljárás rendkívül egyszerű: az aszalógép eltávolítja az élelmiszerből a nedvességet, a tápanyagokat és az ízeket azonban érintetlenül hagyja. A házi készítésű aszalványok ráadásul garantáltan tartósítószerek és mesterséges ízesítők nélkül készülnek, pontosan tudjuk, mit tartalmaznak, ezért akkor is fogyaszthatjuk őket, ha speciális étrendet követünk vagy a cukorbevitelünket szeretnénk csökkenteni. Könyvünk 100 izgalmas recepttel, részletes leírásokkal és hasznos ötletekkel tarkítva mutatja be, milyen remekműveket alkothatunk aszalógépünk segítségével. "Egyre több embert foglalkoztat ez a régi és mégis új konyhatechnikai eljárás, éppen ezért nagy örömmel lapoztam bele ebbe a könyvbe, és őszintén bevallom, értek meglepetések! Nemcsak vegán, de csupa élő, enzimekkel és élettel teli ételek receptjeivel találkoztam, nagyon átfogó és nagyon változatos formában. Érdemes más szemmel nézni az élő ételekre, kicsit távolabb… igen, a „salátán túl is van élet”, és nem is akármilyen. Ajánlom ezt a könyvet sok szeretettel! Nálam biztos helye van már a polcomon!" - Lénárt Gitta

A könyről részletesebb információ itt található.