Lélekpont - teljesség útján

ENERGIKUS NAPKEZDET

„A földön élő 700.000 élőlény faj közül csak az ember fogyaszt főtt ételt. A természet szerint neki is csak nyers ételekkel kellene táplálkoznia. Kollath Werner német orvos és táplálkozástudós felfedezte, hogy miként lehet a teljes értékű táplálékot előállítani.
ENERGIKUS NAPKEZDET

 

 A földön élő 700.000 élőlény faj közül csak az ember fogyaszt főtt ételt. A természet szerint neki is csak nyers ételekkel kellene táplálkoznia. Kollath Werner német orvos és táplálkozástudós felfedezte, hogy miként lehet a teljes értékű táplálékot előállítani.

 

 

A reggeli elkészítése: este 1 dl vízben (nem tejben!) 30 - 40 gr (3 - 4 ek) búza- vagy rozspelyhet beáztatunk. Hozzáadhatunk esetleg szezám és lenmagpelyhet is. Az éjszakai erjedés közben vegyi átalakulás megy végbe a beáztatott anyagban. Ennek tulajdonítható a Kollath reggeli tápértéke. Ugyancsak este kevés vízbe áztassunk kb. 15 gr mazsolát vagy másfajta apróra vágott aszalt gyümölcsöt, például fügét, szilvát, körtét vagy esetleg datolyát. Reggel a kettőt egy edénybe öntsük össze és aprítsunk vagy reszeljünk bele 1 almát vagy más gyümölcsöt (eper, cseresznye, szilva, barack) a vidék és évszak szerint. Adjunk hozzá 2 evőkanál mákot, egy kiskanál mézet, 1 evőkanál apróra vágott diót, (mogyorót, napraforgót, stb.) vagy mandulát, tovább adjunk hozzá 1 - 2 kanál citromlevet.

 

A KOLLATH REGGELI jótékony hatásai

1. Nincs gyomortúlterhelés, csak legalább 4 órán át jóllakottsági érzet.

2. Normális testsúlyt biztosít. A kövérek fogynak anélkül, hogy éhesek lennének addig, míg jön az ebéd ideje. A túl soványak pedig híznak és emésztőszerveikben is javulást észlelnek.

3. A székrekedés megszűnik.

4. Mivel a reggeli méregtelenít, a fáradtság jelei eltűnnek.

5. Növekszik a fizikai és szellemi teljesítő képesség.

6. Javul a közérzet, amely a biológiai egyensúlyból következik.

7. Az ember nem kíván élénkítő szereket (kávé, dohány, alkohol).

8. Növekszik a koncentrációképesség, mivel az emésztőszervek nincsenek túlterhelve

9. A vér összetétele javul, a koleszterinszint csökken. A jobb vérkeringés megszünteti a bőrbetegségeket (ekcéma, kelés, pikkelysömör).

10. A haj regenerálódik, rugalmassá válik.

11. A köröm fényessé válik, nem lesz törékeny.

12. A fogazat állapota javul, az ínysorvadás mértéke csökken.

13. A csontváz megerősödik.