Könyves - pont

Budai Péter Halálos bizalom Az egészség elveszett tudása

Vajon miért döntöttek úgy az informatikusok, hogy a számítógépek helyett valami egészen másról kell könyvet írni? Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy elkészült az a könyv, ami… miről is szól? Rólad, a saját és családod egészségéről, jövőjéről? Az olvasottakkal tragédiák kerülhetőek el...

AZ EGÉSZSÉG ELVESZETT TUDÁSA

Elvesztettem a testvérem, majd a puszta véletlennek köszönhetően megismertem azt, ami talán megmenthette volna. Később kiderült, hogy ez a valami emberek milliárdjainak segíthetne, az emberiséggel egyidős, és karnyújtásnyira van tőlünk. Ám értéktelen szemétnek nézzük, mert alig száz év alatt gondosan kiradírozták az emberiség történelméből. Erről nem hallani a híradóban, nem olvasni róla az újságokban. Pedig kellene, csak hát nem hoz profitot. Ha most ezeket a sorokat olvasod, akkor nyomatékosan kérlek, hogy olvasd el ezt a könyvet! Az olvasottakkal tragédiák kerülhetők el, a családod egészsége, boldogsága, jövője múlhat rajtuk.

MEGTUDHATOD, HOGY:

  • Miért van annyi beteg?
  • Miért vannak gyógyíthatatlan betegségek?
  • Mi az az egyetlen alapelv, amin áll vagy bukik, hogy egészséges leszel?
  • Milyen természeti törvényei vannak az emberi egészségnek?
  • Hogyan kerüld el a tragédiákat?

„Roppant érdekes, olvasmányos, közvetlen. Informatikáról erre a témára váltani nagy kihívás. Ez egy életfilozófiai könyv, kötelező olvasmány is lehetne. Csak ajánlani tudom!”

Habil. Prof, Dr. Máthé Ákos

A Nemzetközi Gyógynövény Tudományos Tanács elnöke; az MTA doktora

 

„Kiváló könyv, a színfalak mögé viszi az olvasót. Saját gyermekem lett beteg, s a hagyományos orvoslás helyett a természet segített.”

Dr. Bíró Judit

Gyermekorvos; természetgyógyász

 

„Tudok egy s mást a témáról, de ez a könyv még engem is meglepett. Röviden jellemezve: csupán azoknak fontos elolvasni, akiknek fontos az egészségük, egyébként nem. Kollégáknak is kötelező!”

Béky László

Az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ vizsgaelnöke; természetgyógyász

http://webshop.hillvital.hu/hirek_1/halalos-bizalom-az-egeszseg-elveszett-tudasa-1035