Cikkpont - legfrissebb cikkeink

A nürnbergi Biofach kiállítás több évtizedes múltra tekint vissza.
Ez a világ legnagyobb biotermékeket bemutató kiállítása, így nem is kérdés, hogy ott a helyünk a közel 3000 kiállító és hozzávetőleg 46 700 kereskedő között!
Néha nem árt kilépni a rizs, tészta, burgonya háromszögéből, és frissíteni a családi menüt néhány kevésbé ismert, ritkábban használt alternatív körettel. Ismerj meg néhányat ezek közül, olvasd el a cikket, hogy megtudd, miben mások vagy esetleg jobbak, mint eddig bevált társaik.
A hétköznapi szóhasználatban a vegetáriánus kifejezést olyan táplálkozási módozatra értjük, amelynek gyakorlója nem fogyaszt húst. Valójában a vegetarianizmusnak több formája, módozata is létezik, és korántsem egy divatos hóbortról, újkeletű diétáról van szó. Bár tény, hogy fokozott odafigyelést igényel, de a cikkből kiderül, melyek a legfontosabb alapelvek, amelyekre fontos odafigyelni.
Kiürült a Vegabond pástétomos üveg? Ne dobd ki, inkább használd újra!
Karácsonykor is legyél környezettudatos! Megmutatjuk, hogy csináld! Egyre többen élnek öko megoldásokkal az ünnepek alatt is.
Szaloncukor nélkül nincs is Karácsony.... Ez az ízletes csemege felkerül a fákra és az asztalokra dekorációként, és persze a gyerekek és szülők kedvence is egyben. De mit tehetünk, hogy egészségesebb legyen?
A felfelé ívelő egészségipar szépen lassan elülteti bennünk a gondolatmagokat, hogy a karácsonynak is a reformtáplálkozásról kell szólnia. Talán mindenki érzi, hogy nem ekkor kell gyökeresen megváltoztatni a szokásainkat - bármennyire is elhalmoz minket a média a “mindenmentes” karácsonyi klasszikus fogásokkal. Az azonban tagadhatatlan, hogy érdemes pár tanácsot megfogadni annak érdekében, hogy testileg és lelkileg is jól érezzük magunkat az ünnepi időszakban.

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy a mai napon megtörtént amire régóta vártunk, a napelemparkunk bekapcsolása!!!
A köles az egyik legősibb gabonaféle, amelynek számos jótékony tulajdonsága ismert.
Nyáron a legtöbb ember igyekszik feltöltődni, és valljuk be, úgy is érezzük, hogy ilyenkor jár is a pihenés, a kikapcsolódás. Jellemző, hogy egy-egy nyaralás alatt még az egészségtudatos emberek is többet megengednek maguknak étkezés terén - hiszen egész évben odafigyelnek a helyes életmódra, aminek jó esetben nyárra megvan az eredménye.