Gluténmentes Bio Sóspálcikák

Bio Gluténmentes Sóspálcika (dekor sós és enyhén sózott)

Nem könnyű olyan nassolnivalót találni, ami nemcsak bio, hanem gluténmentes is – még inkább nehéz, ha sóspálcikáról van szó. A felnőttek is keresik a régi, megszokott ízeket, a gluténérzékeny gyerekeknek pedig különösen nagy öröm, ha ugyanolyat ehetnek mindenből, mint a többiek. A szülőknek is megnyugtató, ha tudják, gyermekük olyan nasit eszik, amelynek öszetevői minden szempontból megállják a helyüket. A Biopont sóspálcikái – bio összetevőkből készülnek, gluténmentesek és persze finomak, minden ízében igazi, valódi ropogtatnivalók.

Van, aki érzékenyebb a sóra, esetleg a diétájába nem illeszthető be, a kisgyermekeknek pedig nem szükséges annyi sót fogyasztaniuk, mint a felnőtteknek: a Biopont mindenre gondolt: a gluténmentes sóspálcikák kétféle ízben készülnek, sós és enyhén sózott verzióban, hogy kicsik is, nagyok is, mindenki tudjon választani.

Összetevői megállják a helyüket a legszigorúbb gluténmentes diétában is. A rizs, köles és kukorica mind olyan gabonák, amelyek tökéletesen helyettesítik gluténos társaikat. Olyan vitaminokat, tápanyagokat tartalmaznak, mint a B-, C-, E-vitamin, magnézium, réz, cink, vas, kálium, kálcium, kovasav, aminosavak.

Ez a nasi mindent tud.

Te kóstoltad már?