III. VEGAN FOOD FEST

III. VEGAN FOOD FEST
2017. május 11. - 10:00 - 2017. május 14. - 22:00

A növényi ételek ünnepe
Harmadjárra szervezzük meg nektek Magyarország legizgalmasabb gasztrofesztiválját, a Vegan Food Festet, ahol négy napon keresztül élvezhetitek a növényi ételekkel járó ízkavalkádot.
Kóstolnál hazai és határontúli ételkülönlegességek növényi alternatíváit? Lehűtenéd magad egy tejmentes fagyival? Nem tudod elképzelni milyen egy vegán hamburger vagy hotdog? Sajtalternatívákat kóstolnál? Szereted a tápláló nyers ételeket és a superfoodokat? Megkóstolnád pár magyaros fogás vegán változatát? Bűntudatmentes édességre fáj a fogad?
Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor a III. Vegan Food Fest-en a helyed. Május 11. és 14. között mi összecsődítjük Magyarország vegán és vegánbarát éttermeit, cukrászdáit, street foodosait, bisztróit, hogy neked egyéb dolgod ne legyen, csak élvezkedni a gasztróforgatagban.
Miért kihagyhatatlan a rendezvény?
Nos, ha nem lenne elég, hogy Magyarország egyetlen vegán gasztrofesztiváljáról van szó, akkor eláruljuk, hogy ennél többet is tartogatunk nektek. Ahogyan eddig, úgy a III. Vegan Food Fest-en is olyan egyedi étlekkel készülnek a kiállítók, amelyet sem a rendezvény előtt sem a rendezvény után nem kóstolhatsz majd náluk. Elég csábító?

Akkor találkozzunk május 11. és 14. között az Allee melletti sétányon, és élvezd a legmenőbb növényi ételek társaságában a tavaszt.


Helyszín: 1117. Budapest, Kőrösy József utca (Allee melletti sétány)
Dátum: 2017.05.11.-14.
Nyitvatartás: 10:00 - 22:00
Belépő: HELLÓ!
Ott találkozunk!

Csatlakozz facebook oldalainkhoz, hogy minden rendezvényünkről időben informálódj:
Vegan Food Fest
Vegán Lettem