GyereKi! Fesztivál!

GyereKi! Fesztivál!
2017. augusztus 26. - 10:00 - 2017. augusztus 27. - 18:00

GyereKi! Fesztivál
A Biopont standon is várunk mindenkit sok sok szeretettel!
A dm nyárzáró családi fesztivált szervez 2017. augusztus 26-27-én Velencén. A GyereKi! Fesztivál a családokat Velence központjában, a megújult sétánnyal szembeni területen várja egy olyan eseményre, ahol értékes, közös időtöltésre biztosítunk lehetőséget. A programokat úgy állítottuk össze, hogy a sport és kulturális tevékenységek mellett a színvonalas szórakozás is kiemelt szerepet kapjon. A rendezvényen a legkisebbekkel érkezőkre is gondolunk, mini játszóval, pelenkázóval, etető sátorral készülünk, hogy a szórakozás mellett a kényelem is kiemelt szerepet kapjon.

A családokat 12 programhelyszínen várjuk, a nagyszínpadon színvonalas gyerekprogramokkal találkozhatnak a vendégek, este sztárvendégek szórakoztatják a közönséget.
A gyerekek kipróbálhatják magukat filmrendezőként, bepillantást nyerhetnek a mozis kulisszatitkokba, izgalmas sportvetélkedőkkel találkozhatnak. Gasztro helyszínünkön látványkonyhában készülnek egészséges, könnyen elkészíthető ételek, a kreatív sarokban kézműves programok és logikai játékok, óriás társasjáték várja a kicsiket és nagyokat.
A beauty helyszínen anya és lánya együtt szépülhet, lesz autósiskola, a világ játékos bemutatása sem marad el, miközben a kényelem szigetén a szülők is megpihenhetnek.

Várunk mindenkit szeretettel, búcsúztassuk együtt a nyarat!
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/hu_homep…/…/gyerekifesztival/