10. Testébresztő Fitnesznap

2016. március 15. - 10:00

2016-ban március 15-én tizedik alkalommal mozoghatunk együtt a SYMA Sport-és Rendezvényközpontban, ahol több, mint 17 színpadon 110 óratípussal és 200 fellépővel különböző színpad kínálatából csemegézhetünk.

A tavalyi évben több mint 3200 résztvevővel abszolút rekordot döntött az esemény - ennyien még soha nem mozogtak együtt a Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap történetében! 2016-ban újabb színpadok és programok nyílnak a mozogni vágyók előtt, ez lesz a tavasz egyik legnagyobb aerobik eseménye Magyarországon!
A Nagyszínpad mellett ismét megnyílik a Mozgástrendek csarnok, a Body&Mind terem, tovább bővül a funkcionális trainingek és a saját testsúlyos edzések választéka is. Így a férfiak számára is számos programot biztosít a rendezvény.
A modern funkcionális edzésmódszerek mellett szakemberek kísérnek el az erőnléti tréningek világába, valamint segédkeznek a legújabb technikák elsajátításában. Emellett természetesen nem hiányozhat a programból az Indoor cycling, Step Performance és Kranking színpadok pörgős órái sem. Az Életmódexpo és Fitneszpark minden eddigi méretet felülmúlt, így 2015-ben már 6000 négyzetméteren lehetett kipróbálni a legújabb eszközöket, trendeket, valamint kedvezményes áron megvásárolni a sporttermékeket, kiegészítőket. A résztvevőket több helyszínen is ingyenes szaktanácsadás, egészségügyi szűrés és felmérés fogadta.
A Biopont standon sok szeretettel várunk Mindenkit!
http://www.fitnesznap.hu