Könyves - pont
A nyers étel csodája
A nyers étkezés világhírű úttörője, Victoria Boutenko saját maga és családja gyógyulásának csodálatos történetét tárja elénk könyvében, és útmutatást nyújt mindazok számára, akik szeretnék megismerni, illetve a mindennapi életükbe beépíteni, a nyers, azaz élő és vegán ételeket és a lúgosító élelmiszereket.
A nyers étkezés világhírű úttörője, Victoria Boutenko saját maga és családja gyógyulásának csodálatos történetét tárja elénk könyvében, és útmutatást nyújt mindazok számára, akik szeretnék megismerni, illetve a mindennapi életükbe beépíteni, a nyers, azaz élő és vegán ételeket és a lúgosító élelmiszereket. Miért jók a nyers ételek? Egyszerűen azért, mert sokkal több életenergia van bennük, mint a főtt ételekben. Az is az élő ételek mellett szól, hogy mivel tápanyagokban jóval gazdagabbak, ezért kisebb mennyiség is elegendő belőlük, mint a főzöttekből.