Tekeredő Tortillák

Receptek

Gyermekeknek

Tekeredő Tortillák

Tekeredő Tortillák
Hozzávalók

Az öntethez:

  • tejföl
  • őrölt pirospaprika
  • kevés majonéz
  • citromlé
Elkészítés

A csirkelmellet megtisztítjuk és felcsíkozzuk, befűszerezzük, majd kevés olajon sütjük, míg szépen megpirul. A zöldségeket és az avokádót apróra vágjuk, vagy lereszeljük. Az öntethez mindösszesen annyit kell tennünk, hogy a hozzávalókat néhány csepp citromlével elkeverjük, majd hűtőbe tesszük a tálalásig. A tortilla lapokat előmelegített sütőben, vagy serpenyőben pár perc alatt megsütjük. Ha megsültek, beletesszük a csirkemellet, a zöldségeket és az avokádót, majd meglocsoljuk az öntettel. Feltekerjük a tortillát, majd darabokra vágjuk, aztán a hengerekből "hegyet" építünk.