• kókuszos szelet
  • sweet

TERMÉKEINK AZ ALÁBBI ÜZLETEKBEN KAPHATÓK:

"Meggyőződésem, hogy csak gondos, fenntartható mezőgazdasággal garantálhatjuk a természetes, ízletes, tápanyagokban gazdag ételek élvezetét, valamint az emberek és a környezet egészségét a jövő generációi számára.

Ez a cégfilozófia határozza meg gazdasági működésünket, valamint a jövőbeni fejlődésünket."

Egervári Márk Ügyvezető igazgató

Legfrissebb cikkeink

Bio vagy nem bio?

Bio vagy nem bio?


Sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a “bio”, “öko”, “organikus” feliratoknak, mert talán nem hisznek benne, hogy ez a termelési forma elsősorban az emberi egészséget tartja szem előtt. Nem mehetünk el azonban amellett a tény mellett sem, hogy az ökológiai gazdálkodás, a bio élelmiszereket előállító rendszer a Föld megóvását is célozza; többek között a fenntarthatóság biztosítása és a természetes környezet megóvása révén.

Tovább »
Mindent a laktózérzékenységről!

Mindent a laktózérzékenységről!


A tejfogyasztás kérdésköre igencsak megosztó. A szakértők és a laikusok véleménye is megoszlik: vannak, akik szerint egyáltalán nem szabadna tejet fogyasztanunk, vannak, akik hiszik, hogy a laktózmentes jobb, és sokan vallják még mindig azt, hogy a tej egyenlő az (élet)erővel, egészséggel.

Tovább »
Gluténérzékenység? Tisztázzuk mit is jelent pontosan!

Gluténérzékenység? Tisztázzuk mit is jelent pontosan!


A gluténmentes kifejezés már-már nemcsak azok számára keresett kulcsszó, akik diagnosztizált gluténérzékenyek. Sokan, sokféle okból igyekeznek csökkenteni gluténfogyasztásukat, akkor is, ha nem érintettek a betegségben. A cikkben megismerkedünk a gluténnal, az azzal összefüggő megbetegedésekkel, a gluténmentes diéta alapjaival, illetve néhány gyakorlati tippet is találsz benne.

Tovább »

A legjobb kipróbált receptek Biopont termékekkel, kezdőknek és haladóknak egy helyen.

RECEPTEK >>

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Táplálkozási tanácsok és különleges ajánlatok a Bioponttól!

Az Ön keresztneve*
Email cím*
*Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az adatkezelési szabályzatot