Receptek
Vegetáriánus
Sajtkrémes paprika rösztivel
Hozzávalók
- 300 g burgonya,
- só,
- lenmagpehely,
- 30 g Biopont fehér tönkölyliszt,
- 3 Biopont napraforgó olaj
- 2 db erős paprika
- 100 g natúr krémsajt,
- 15 g dió,
- só,
- tört színes bors
- 40 g bébi spenót,
- almaecet,
- dióolaj
Elkészítés
A burgonyát meghámozzuk, majd lereszeljük, ezután sózzuk-borsozzuk. Hozzáadjuk a lisztet és a lenmagpelyhet, majd alaposan összedolgozzuk.
A paprikákat félbevágjuk, a magokat kiszedjük. A sajtkrémhez sót és diót adunk, majd a paprikába töltjük. 200fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük.
A burgonyás masszából vastag korongokat formálunk, majd kevés olajon megsütjük őket. Oldalanként 5-5 percet vesz igénybe a sütés.
Spenótágyon tálaljuk és dióolajjal, almaecettel meglocsoljuk.
Ajánlott termékek