Receptek
Vegetáriánus
Meggyes-kókuszos koszorú
Hozzávalók
- 20 dkg Biopont teljes kiőrlésű tönköly liszt
- 5 dkg Biopont zabpehely
- 5 dkg Biopont kókuszreszelék
- 2 evőkanál Biopont kakaópor
- 10 dkg barna nádcukor
- 1 csomag sütőpor
- 5 evőkanál Biopont napraforgó olaj
- 2,5 dl Isola Bio light rizsital
- 1 kis üveg magozott meggy
Elkészítés
Egy nagy tálban összekeverjük a rizsitalt, olajat, cukrot, kakaót, kókuszt és zabpelyhet. Egy másik tálban a lisztet a sütőporral elkeverjük, majd ezt az előzővel alaposan összedolgozzuk. A masszát egy kuglóf formába kanalazzuk, majd meggyet teszünk bele. 180 fokra előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük, majd lejebb vesszük a hőfokot kb. 160 fokig és készre sütjük.
Ajánlott termékek