Jelenlegi hely

Nyers ételek

Jelenlegi hely

Csokis palacsinta

Hozzávalók

Kakaópor BIO 200 g

2 közepes cukkini meghámozva (kb 25dkg),

2 édes alma meghámozva, kimagozva,

1 ek cukrozatlan Biopont kakaópor,

1kk vanília por,

1 ek méz,

10-15 dkg őrölt lenmag

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Elkészítés

Csokis palacsinta

A cukkinit és az almát turmixgépben simára turmixoljuk, tálba öntjük. Hozzákeverjük a mézet, kakaóport, vaníliát és az őrölt lenmagból annyit, hogy egy könnyen kenhető masszát kapjunk. Aszalógép tapadásmentes lapján 10-12 cm átmérőjű korongokat formázunk a masszából, és 45 fokon megaszaljuk. Az első órában itt is állíthatjuk a hőfokot 5-10 fokkal magasabbra, majd vegyük vissza. Nem kell megfordítani. Kesukrémmel, friss gyümölcsökkel tálaljuk.

Jó étvágyat!