Receptek

❄ Közeleg a Tél! ❄
Kakaós piskótatekercs
Kakaós piskótatekercs

Hozzávalók / adag

A piskótához

A krémhez

 

A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, és a tojásfehérjéből készült habot hozzátesszük. A kakaós masszát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és 15 percig 180 fokon sütjük előmelegített sütőben. Amikor elkészült melegen sütőpapír segítségével felcsavarjuk. Ezután elkészítjük a krémet. A margarint a 8 dkg porított nádcukorral összekavarjuk, majd a krém hozzávalóit összefőzzük és hagyjuk kihűlni, ha mindkettő kész keverjük össze. A piskótát lassan kitekerjük és megtöltjük a krémmel, majd ezután finoman felcsavarjuk.

 

Jó étvágyet kívánunk hozzá!