Jelenlegi hely

❄ Közeleg a Tél! ❄

Kakaós piskótatekercs

Hozzávalók

BIO finomliszt  (BL-55) 1 kg

A piskótához

A krémhez

 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Elkészítés

Kakaós piskótatekercs

A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, és a tojásfehérjéből készült habot hozzátesszük. A kakaós masszát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és 15 percig 180 fokon sütjük előmelegített sütőben. Amikor elkészült melegen sütőpapír segítségével felcsavarjuk. Ezután elkészítjük a krémet. A margarint a 8 dkg porított nádcukorral összekavarjuk, majd a krém hozzávalóit összefőzzük és hagyjuk kihűlni, ha mindkettő kész keverjük össze. A piskótát lassan kitekerjük és megtöltjük a krémmel, majd ezután finoman felcsavarjuk.

 

Jó étvágyat!