Receptek
Kenyerek
Teljesőrlésű kenyér
Hozzávalók
· 50 dkg Biopont teljeskiőrlésű tönkölyliszt
· kb. 500 ml joghurt ( liszthez mérten, amennyit felvesz)
· 2 teáskanál szódabikarbóna
· 2 teáskanál himalája só
· 1-2 evőkanál szűz olívaolaj
Elkészítés
A sütőt előmelegítjük 180-200 fokra előveszünk egy lapos tepsit amibe víz kerül és a rács alá tesszük, majd amikor a kenyeret sütjük. Összeöntjük a száraz hozzávalókat, összekeverjük , majd hozzáöntjük a joghurt felét/ kétharmadát.Laza kézmozdulatokkal összedolgozzuk, majd szükség esetén még adunk hozzá egy kis joghurtot, ha igényli.Végül teszünk még egy kis lisztet a cipó alá és rá is. 30 percig sütjük.
Ajánlott termékek