Jelenlegi hely

Itt a nyár!

Jelenlegi hely

Baconbe tekert spárga

Hozzávalók

Rizs tejszín főzéshez, gluténmentes BIO 200 ml (Isola Bio)
  • 16 db spárga
  • 4 szelet bacon
  • 30 dkg újkrumpli
  • 6 nagy db csiperkegomba
  • 3 nagy db paradicsom
  • 4 db mángold
  • 10 szál medvehagyma
  • 1 ek Biopont margarin
  • 1 ek olívaolaj
  • 2 ek Biopont rizstejszín főzéshez
  • só ízlés szerint
  • 3 csipet fekete bors (őrölt)
  • 2 csipet szerecsendió
  • 1 kk kakukkfű
  • 5 szál petrezselyem
0
Még nincs értékelve

További Itt a nyár!

Elkészítés

A krumplikat héjastól megfőzzük, majd megpucoljuk és félbe vágjuk. A spárgák végeit levágjuk, majd kb 10 percig főzzük őket. A gombák törzsét kivágjuk. Egy serpenyőben kevés olajat melegítünk, majd a spárgacsíkokat négyesével baconbe göngyöljük és a serpenyőbe tesszük. A krumplit és a gombát is hozzáadjuk, majd fűszerezzük. 180 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük. A mángoldot és a medvehagymát felaprítjuk majd kevés olajon dinsztelni kezdjük, ezután tejszínnel felöntjük.

További Itt a nyár!

Jó étvágyat!