Jelenlegi hely

Gyermekeknek

Jelenlegi hely

Répatorta

Hozzávalók

BIO finomliszt  (BL-55) 1 kg

A tésztához:

A krémhez:

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Elkészítés

Répatorta

A diót összetörjük, serpenyőben kissé megpirítjuk. A sárgarépát apró lyukú reszelőn lereszeljük. A tészta száraz elemeit összekeverjük. A tojásokat a cukrokkal habosra verjük, majd egy fakanállal belekeverjük az olajat, aztán a két keveréket összedolgozzuk. Beleszórjuk a diót és a répát is, majd tortaformába öntjük. 180 fokon kb. 40 percig sütjük. A krém alkotóit robotgéppel összekeverjük. A megsült tésztát kettévágjuk, megöltjük a krémmel, majd bevonjuk vele. A tetejét kis marcipánrépákkal díszítjük.

Jó étvágyat!