Jelenlegi hely

Gyermekeknek

Jelenlegi hely

Kölessel töltött tojglik

Hozzávalók

Köles, hántolt konyhakész BIO 2x125 g
  • 6 tojás
  • 2-3 evőkanál főtt Biopont köles
  • diónyi Biopont margarin
  • 2 evőkanál joghurt
  • friss snidling
  • 5 dkg reszelt sajt
5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Elkészítés

Kölessel töltött tojglik

A tojásokat megfőzzük, félbevágjuk, a sárgákat kiszedjük. A kivett sárgákat 2 kanál főtt kölessel 1dkg vajjal, 2 kanál joghurttal és metélőhagymával elkeverjük, majd megsózzuk. A tojásokba kanalazzuk, reszelt sajttal megszórjuk. Ízlés szerint sütőben megpiríthatjuk.

Jó étvágyat!