Receptek

Gluténmentes ételek
Mandulás málnás brownie-muffin
Mandulás málnás brownie-muffin

Hozzávalók / adag

  • 20 dkg gluténmentes étcsokoládé

  • 20 dkg Biopont margarin

  • 20 dkg Biopont nádcukor

  • 4 db M-es méretű tojás

  • 10 dkg kukoricaliszt

  • 1 teáskanál sütőpor

  • csipet só

  • 10 dkg mandula

  • 10 dkg málna

A margarint és a csokit gőz fölött megolvasztjuk. A mandulát felaprítjuk. A tojásokat a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott csokoládés vajat. Folyamatos kevergetés mellett hozzászitáljuk a lisztet és a sütőport, majd a mandulát is belekeverjük. A tésztát muffinformába kanalazzuk. Minden adagba keverjünk egy kevés málnát. 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 percig sütjük.

Jó étvágyet kívánunk hozzá!

További Gluténmentes ételek