Receptek
Gluténmentes ételek
Gluténmentes csicseriborsókrém
Hozzávalók
- 250 gr Vegabond csicseriborsó
- 1 fej hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 tk pirospaprika
- 1 tk petrezselyem
- 1 tkVegabond natúr vegamix
- 1 dl Isola Bio rizstejszín
- hajdinakása
- só
- bors
Elkészítés
A borsót fél napra beáztatjuk, majd annyi vízzel, ami éppen ellepi feltesszük főni. A hagymákat felaprítjuk, kevés olajon megpirítjuk , majd hozzáadom a fűszereket. Amikor a borsó megpuhult sózzuk, hozzáadjuk a tejszínt és a pirított fűszeres hagymát. Az egészet átforraljuk, hajdinakásával besűrítjük. Amikor kihűlt, botmixerrel krémesre dolgozzuk.
Ajánlott termékek