Jelenlegi hely

Főételek

Jelenlegi hely

Rizsfasírt

Hozzávalók

Rizsfasírt

· 1 csésze barnarizs

· Biopont teljes kiőrlésű liszt

· tojás

· szerecsendió

· Vegabond vega-mix

· Biopont Magyaros gabonafasírtpor

· Biopont növényi margarin

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Elkészítés

Rizsfasírt

Megfőzünk egy csésze barnarizst kétszeres mennyiségű vízben. Szerecsendióval és vega-mixszel ízesítjük,majd ha megfőtt, apróra vágott petrezselyemmel is. Ha egy kicsit kihűlt, hozzákeverjük a tojást, a teljes őrlésű lisztet, és a fasírtport. Rudacskákat formázunk belőle. Előmelegített sütőbe tesszük úgy, hogy a fasírtrudakat körberakjuk margarindarabkákkal.

Jó étvágyat!