Receptek

Főételek
Rántott mozzarella golyók
Rántott mozzarella golyók

Hozzávalók / adag

A mozzarella golyókat egy szűrőbe öntjük, és hagyjuk lecsepegni, majd ha lecsöpögött róla a lé meghintjük sóval.

A panírozáshoz előveszünk 3 edényt. Az elsőbe lisztet szórunk, a másodikba villával felvert tojások kerülnek, a harmadikba pedig a zsemlemorzsát szórjuk, amiben elkeverjük a zöldfűszereket.

A sajtokat duplán kell panírozni, hogy ne folyjanak szét sütés közben. Ez azt jelenti, hogy megforgatjuk a lisztben, a tojásban, a fűszeres morzsában, majd ismét a tojásban és újra a morzsában.

Egy kisebb edényben olajat forrósítunk, majd ha már elég forró, kevés golyót helyezünk bele, és pár perc alatt világosra sütjük.

Az olajból konyhai papírtörlőre szedjük, hogy felitassuk az olajat.

Jó étvágyet kívánunk hozzá!