Receptek
Előételek
Babpástétomos gombafejek
Hozzávalók
• 16 db gomba
• reszelt sajt
Töltelék:
• 2-3 üveg Vegabond "Erdélyi" babpástétom, zakuszka
A mártogatóshoz:
• 2 dl tejföl
• 1 ek mustár
• só
• őrölt bors
• petrezselyemzöld
• 2 szál karikára vágott újhagyma
Elkészítés
A gombafejeket megtisztítjuk, majd belülről körbevágjuk, hogy meg tudjuk tölteni. A Vegabond babpástétommal megtöltjük a gombákat, majd megszórjuk a gombák tetejét sajttal . Kevés olíva olajat alá csorgatva, előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük. Ha marad egy kevés töltelék, melegszendvics krémként is felhasználható. A mártogatós hozzávalóit összekeverjük, és tálaláskor a gombafejek mellé kanalazunk belőle.
Ajánlott termékek