Receptek

Előételek
Ajváros falatkák
Ajváros falatkák

Hozzávalók / adag

• 2 kisebb padlizsán

• 6 kápia paprika

• 3 gerezd fokhagyma

• 50 ml olívaolaj

• só ízlés szerint

• őrölt fehér bors

• pár csepp borecet, vagy almaecet

Vegabond Puffasztott rizs

A padlizsánt és a paprikát sütőben 20-30 perc alatt megsütjük, majd egy tálba tesszük, és néhány percre lefedjük frissen tartó fóliával, hogy pára keletkezzen. Ez megkönnyíti a zöldségek hámozását.
Az alapanyagokat – az olívaolaj kivételével – turmixgépbe tesszük, vagy egy botmixer segítségével alaposan összekeverjük, majd ha homogén pépes állagot kapunk, hozzáöntjük az olajat is, és elkeverjük.
Biopont puffasztott rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyet kívánunk hozzá!